NEŞELİ SABAH




Bu gün Bilge' nin ayak sesleriyle uyandım. Gözleri kapalı direk yanımıza gelip yattı. Sonra öptü, kokladı.Babayı horlarken taklit etti. Sonra kalkma kararı verip giyindik. Ardından o ceplerine sığdırabileceği tüm oyuncakları resimdede görüldüğü üzere yüklendi. Babayı " kalk beni okula götür" diye kuyandırdı.(çalar saatten daha etkiliydi). Güle oynaya kreşe gittik (tahtaya vurmayı ihmal etmiyorum.)Yanımızda çalışan sessiz adam Raşit dün köye gitmişti Bahçelerinden bize bir sürü taze sebze meyve getirmiş. Nohutları görünce (yeşil) bayıldım. Başladım yemeye umarım bağırsaklarımın ritmini bozmam:). Kurdela nakışı örtümü bitirdim.Yukarıda görüldüğü üzre salonda ki masanın üzerinde yerini aldı.(pek bir beğendim).Yeni müzikler dinleme isteğime Sibel (kızkardeşim olur kendisi) The Pogues "love you till the end" şarkısını bana yollayarak katkıda bulunmuş."P.S. I LoveYou" filmi defalarca seyredilecek filimler listemdedir zaten. Bu arada Henüz martta evlenip İstanbulda ikamet eden Sibel ne hikmettir bilinmez sürekli hasta. (kocasından sual sorulmalı aslında) tabi her ne sebeple olursa olsun sümüklü vaziyette dolaşıyor zannedersem. Burdan "kendine iyi bakmasını ve baktırmasını" öğütlüyorum. Dayımın yanına çocuk görmeye giden annemede "gelecek bahara kadar yerinden kımıldamamsını " öğütledim:)

Vedat Türkali' nin " Yalancı Tanıklar Kahvesi" Kitabına başladım iyi gidiyor. Akşam "Body of lıes" (Yalanlar Üstüne) filmi izlemeye başladım.Leanardo Di Caprrio ve Rusell Crowe oynuyordu. Uyuya kaldım Galiba bir gün arayla Rusell Crowe fazla geldi.Bir ara tekrar izleyeceğim. Dün çok duygusaldım. Üstüne birde sevgili meltemin (http://www.crebro.net/) " bir bebek bir kadını anne yapar" yazısını okuduktan sonra tamamen koptum. Ağladım , zırladım ama iyi geldi. Bu gün çok neşeliyim.(Bu normal mi acaba?) Şimdilik bu kadar.

Yorumlar

  1. sevgili ablacım,
    benimle ne kadar ilgili olduğunu yazılarından ve dünkü istanbulun hava felaketinden dolayı üç beş sefer aramandan biliyorum. Ama şunu düzelteyim ben martta değil mayısta evlendim ve emin ol koca da anlamadı ne iştir bu grip hali....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder