İPEK KOLYE...


Dün bu kolyeyi bitirdim,mor olanı yani. İlk kez ipek kumaşla çalıştım, çok hoşuma gitti. Diğer firkete işi kolyeyi de tamamladım. İpek olanı pasaja koydum, ama diğerini kendim kullanacağım.
Dün kolyelerle uğraşırken "Surrogates" (suretler) filmini izledim. Buruce Willis' i görünce almıştım ama çok beğenmedim. Akşam babası aldığı andan itibaren Bilge, tam bir suratsız, keyifsiz tabiri caizse nane mollaydı. "Ufff ben çok sıkıldım, baba senin bir sorunun mu var? anne sana sinir oluyorum" cümleleri aklımda kalanlar oldu. Ne yapsak nafile, bizde bıraktık kendi haline (kafiyeli oldu) En son ben yatakta kitap okurken yanıma geldi "ben seninle yatayım mı?" dedi, sarmaş dolaş yattık, kocayı da onun yatağına postaladık:)) Gece o kadar kıpır kıpır yattı ki, sürekli uyanıp üstünü örttüm. Galiba tüm gün kreşte özlüyor bizi. Sabah elbise giydirdim, mutlu olsun biraz diye, işe de yaradı, güle oynaya gitti kreşe. Artık kocaman bir insan, arada onunda canı sıkılabilir sanırım. Biz hep bedensel bir sıkıntının keyifsiz yapacağına şartlamışız kendimizi, ama öyle değil demek ki. Bu arada ben dün, tüm ofis işlerimi de hallettim, bir de Bilge' ye çerçeve boyayıp, polimer kille süsledim. Bugün vernikleyeceğim, spora gideceğim ve yarım işlerimi tamamlayacağım. Akşam Bilge' yle oyun oynayıp, kitap okuyacağım. Belki domestik tarafım zıplar ve akşama bir de ufak çaplı bir temizlikle, portakallı kek sığdırırız. (abarttım mı?)
Bugün Sunay Akın okumak geldi içimden, yazdım defterime, buraya da ekliyorum...
DAĞ YOLU
benden kısadır boyun
bir köy otobüsünün
dağa tırmanması
gibi uzanırsın
dudaklarıma
katılmaz oldu nicedir yolumun
tozu dumanına
SUNAY AKIN

Yorumlar

  1. slm kolyeler çok şık va güzel. mavi kuş-a verdiğiniz destege hayran kaldım.allahım ne iyi yardım sever ve duyarlı ınsanlar var dedim sevgiler..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder