GÖRMEMİŞİN GÜNEŞİ OLMUŞ...

O da kocasını ve kızını alıp, doğru Kuğulu Park' a gitmiş. Ne kadar güneş de olsa " bızz " detirten soğuk havayı hissettikçe montunu arabada bırakan kocasına söylenmiş durmuş:)) Bunu hep hissediyorum benim aslında "iki" çocuğum var. Neyse Bilge kuşları doyurdu, dönen park aletinde dakikalarca döndü, inince sendeledi, biz de bastık kahkahayı. Zira hiç etkilenmiyor diye düşünüyorduk. "Mavi Kuş yardım kampanyası" için gönderdiğim paket ellerine ulaşmış. Ben de örgü paketini hazırlamaya başladım. Ama itiraf ediyorum iki gün tembellikte tavan yaptım. Yemek yapıp, bulaşık yıkamak ve çamaşırları yıkamak dışında hiçbir iş yapmadım. Artık bugün, yarın halledeceğim:) Cuma günü Julie&Julia filmini izledikten sonra, gaza geldim galiba netten bir kurabiye tarifi buldum. Cumartesi Bilge "Meraklı Minik" le oyalanırken yapmaya başladım."Muhallebili kurabiye" feci ötesi bir şey oldu. Aslında hamuru yoğururken bir tuhaflık olduğunu hissettim "belki pişince güzel olur" diye umut etsemde, malesef olmadı. Tek güzel tarafı iyi bir muhallebi tarifimiz oldu, ne yapalım buna da şükür:) En çok Bilge sevindi bu işe, bayılır sütlü tatlılara. Muhallebi kabını kaşıkladı, parmakladı ve hatta hızını alamayıp yaladı.
Bu sabah onu sinir ettim. Arabada onu arka koltuğa oturttum ve her zamanki gibi onun yanına değil, ön koltuğa oturdum. Yolun yarısında fark etti. "Neden? neden?" diye sordu durdu. Ben de "sen artık büyüdün,tek başına oturabilirsin "dedim, o tatmin olmadı "ama nedeeeeeen?" dedi tekrar. Ben de "bugün burda oturmak istiyorum" diyince deli oldu. İnerken hala söyleniyordu:))
Bu arada sabah haberlerinde Elazığ' da olan depremi duydum, çok üzüldüm. Deprem sonrası ve soğukta insanlar ne haldedir? Umarım gerekenler yapılır...

P.S: Julie& Julia çok güzel bir filmdi. Tavsiye için "Leylak Dalı" na teşekkürler...

Yorumlar

  1. Bu internet tarifi kurabiyelerde hep bir acaiplik oluyor. Benim 3.denemem de hüsran oldu. Bir daha kendi tarif defterimden şaşmayacağım. Birşeyleri eksik mi yazıyorlar nedir:)) Julie&Julia'yı beğendiğinizi umuyorum.
    Çok sevgiler yolluyorum, Kadınlar gününüz kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  2. sevgili Leylak Dalı; beğenmez olurmuyum, hemen kardeşimi aradım izlesin diye. Çok güzel bir tavsiyeydi.Bu arada haklısınız kendi defterimizden şaşmamak lazım:))
    Bende sevgilerimi ve tüm iyi dileklerimi yolluyorum...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,
    Biz de o görmemişlerdendik ve aynı şekilde kendimizi sokaklara vurduk. Olsun yine de güzel bir gün geçirdik. Bilge'nin fotoğraflari çok tatlı. Her şey gönlünüzce olsun.

    YanıtlaSil
  4. Ben yıllarca o arka koltukta yaptım yolculuklarımı :) Yeğenim kesin bir red ediş içindeydi tek başına arkada oturmayı :) Bilge'nin söylenişini hayal ettim de hala gülüyorum :) Hiç suzmaz onlar :) Pazar günü hava iyidi ama c.tesi bir türlü ısıtamadım kendimi. Kuğulu'ya yıllar var gitmiyorum.
    Herhangi bir tarif için cafederins.com'u öneriyorum.
    Mavi Kuş için yaptıklarınıza hayran kaldım. Sanırım örgü işi de yapacaksınız?
    Ellerinize sağlık. Birlikten doğan gücün mutluluğu içindeyim. Teşkkürler, hem de çok.
    Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun..

    YanıtlaSil
  5. Kargo için teşekkür etmeye uğramıştım, yaptığınız güzellikler için tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder