BİR TİMSAH, BİR BALIK...

Dünkü sersenizşlerimi hatırlıyorsunuzdur, ne yaptıysam mutlu edemedim kızımı. Bir afra, bir tafra. Ardından spora gittik ve lokalin bahçesindeki bu salıncaklara bayıldı. Bir ona ,bir buna derken yüzü güldü. Hızlı sallanmayı da hiç sevmez, o yüzden bu salıncaklar tam ona göreydi.
Çıkışta dondurma sözü vermiştim. Günlerdir ağzıma tatlı bir şey almıyordum, dayanamadım ben de aldım. Anne kız keyifle yerken, elinde diyet kahvaltılık gevreği spor grubundan bir hanıma yakalndık:))) O kadar koşturmanın ardından akşam üzeri uyudu, alakasız bir saate uyandı ama keyfi yerindeydi. Odasında takıldı, film izledi, birşeyler atıştırdı, sonra on gibi uyuya kaldı. Sabah onun yatağında uyandım, gece ne ara çağırdı hatırlamıyorum:)
Bu sabah erkenden Suluhan' a gittik. Bana malzeme aldık, Bilge' ye de yüzükler,bilezikler... Han'da herkesle bir muhabbet, bir sohbet sormayın. Bense ciğerci dükkanında ki kedi misali bir ona bir buna atladım. Cüzdan boşalınca geri döndük. Bir kitapçılar, bir de boncukçular. Bayılıyorum dolaşmaya. Bu arada en güzeli sabahtan beri kikiri kakarayız (tahtaya vurup, dilimi ısırıyorum) Şimdi kocayla baba kız yemeğe çıktılar. Bense zavallı proleterya olarak ofiste çalışıyorum:((ya da onlar öyle sanıyor)...




Yorumlar

  1. Ne güzel, ana kız muhabbetiniz daim olsun efendim:))
    Sulu Han'da başım dönüyor benim, nereye bakacağımı şaşırıyorum:)) Ama Pirinç Han favori mekanım, her gün gitsem bıkmam. Yakındır zaten 1 aya kalmaz Ankara'dayız. Şimdilik henüz tam kaynamamış Antalya'nın tadını çıkarmaya devam.
    Sevgiler, hem Bilge'ye hem sana:)

    YanıtlaSil
  2. Ben demistim sana iste benim guzel kizim bir tane diye.

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Leylak, dört gözle bekliyoruz gelmeni. Ben Pirinç Han'ı bilmiyorum, bak yine bir şey öğrendim senden.
    Sevgili Umur; sabah ilk iş yazdıklarını okudum bastım kahkahayı ve dedim "gördün mü Bilge Umurun söyledikleri çıktı bugün kuzu gibisin" o da bakıp " hayır ben kuzu değil, uzaylıyımmmm" :)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder