YAĞMURLU ANKARA

Cuma günü Bilge' yle işi astık. Koca şehir dışındaydı, biz de ofise gitmedik. Evi temizlemeye kalktım. Önce çamaşır makinası bozuldu, ardından süpürgeyle savaş verdim. Koca öbür gün eve dönünce bir gecede bunların olduğuna şaşırdı tabi. Bu arada hasarlı aletler listesine Bilge' ye yeni aldığım balon tabancası da eklendi. Pazar günü oturup hepsini tamir etti. Cuma akşam üzeri bir markete indik, onun dışında Bilge'yle hep evdeydik.







Cumartesi çarşıya indik, gezdik dolaştık. Kütüphaneye uğradık. Bilge dinazorlarla ilgili bir kitap beğendi, ben de o ara Nazlı Eray' ın "Gece Renkli İstanbul" kitabını aldım çocuk bölümünden. O gün bitirdim Bilge başlarını dinledi ama sonra pek oralı olmadı. Kendime de Ernst H. Gomberich ' in "Sanatın Öyküsü" kitabını aldım. Çok yalın ve kapsamlı bir anlatımı var. Umarım onbeş gün de yeterince inceleyebilirim. Olmazsa uzatırım artık.


Pazar günü için aslında Atatürk Orman Çiftliği' ne gitme niyetindeydik, ama sabahtan başlayan yağmurla planlarımızı değiştirip" Shrek Sonsuza Dek Mutlu" filmini izlemek için sinemaya gittik. Bol kahkahalı bir filmdi. Bilge bir taraftan film izleyip bir taraftan patlamış mısır eşliğinde gülerken daha komikti:))



Dün sinema çıkışı hava böyleydi, tabi yağmurda bir tarftan yağıyordu. Bizimkiler biraz Seymenler Parkı' nda yürümek istediler ama yağmur başlayınca koşa koşa arabaya geri döndük.





Çay molası için bir müşterimizde duruduk. Bilge kendisine ikram edilen ve bayıldığı şemsiye şeklindeki çikolatalardan indirdi mideye. Akşam erkenden uyudu. Sabahta erken uyandı, ben yürüyüşten geldiğimde babasını uyandırmaya çalışıyordu. Bu sabahta gaz alarmını çalıştırmayı başardım. Kahvaltı için koyduğum yumurtalar taşmış ve ateşi söndürmüş. Ciyak ciyak öten alarm sesi Bilge' den daha etkili oldu Koca' yı uyandırma çalışmasında :)) Yani evde herşey bana karşı bugünlerde, Allah sonumu hayır eyleye diyorum:))




Yorumlar

  1. Bilge'nin ilk fotodaki elbisesine bayıldım. Yeşil nasıl yakışmış prensese. Korkunç bir yağmurdu. Bir ara acayip korktum ben. Bu arada biz daha seyredemedik Shrek'i. Sinemaya daha erken. Artık CD'si çıkınca evde seyredeceğiz galiba.

    YanıtlaSil
  2. bende ilk iki fotoğrafa bayıldım, çok fotojenik kızın var canım..Bunların hepsi birer işaret sanırsam :) dikkat et

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Umur, bu yeşil elbise iki yaş hediyesi olarak gelmişti Bilge' ye, ancak bu sene giyebiliyor. O da çok seviyor, cuma günü nerdeyse onunla yatacaktı:))
    Sevgili kızımın teyzesi, bu modeller böyle, yap bak sende göreceksin:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder