TERAZİ, LASTİK JİMNASTİK...

Bu sene Bilge' yi kreşe gönderme konusunuda Kocayla karasız kaldık. Ofisi onun rahat edebilceği şekilde düzenledik, oyuncaklarından yatağına kadar herşeyi ayarladık. Yazı sorunsuz geçirdik, tek sıkıntımız bizi bekleyen uzun kış. Tabi bir de arkadaş grubu olmaması. Çare olarak kurs araştırmaya başladım. Bunu yaparken kızımı kurslarda helak etme niyetinde değilim. Sıkılabileceği faktörünü de düşünerek, önceliği jimnastiğe vermeye karar verdik. Dün buraya gittik.

Özellikle onun yaş grubunda, yeni başlayan yaklaşık onbeş kişilik bir gruba başladı. Tek sorun akşam 17:30 da başlıyor olması. Bir kaç hafta sonra sabah grubu açacaklar. Hocasının "hadi gel bakalım" demesiyle ayakkabılarını havaya atıp, daldı içeriye. Hopladı, zıpladı, yerde yuvarlandı. Sonra takla atıp, ayakları poposuna değecek kadar neşeli koşturdu etrafta. Bir çok çocuk tedirgin gruba katılmazken, biz iki saatin sonunda isteksiz ayrıldık salondan (şımardım mı ne) Akşam ılık bir duş almaya zorlamam işe yaramadı, "uykum geldi "diye vurdu kafayı yattı. Sabah "aaaay benim kemiklerim ağrıyooooo" dese de yarım saat sonra full enerji koşturuyordu etrafta:)) Fotoğrafları velilerin bulunduğu kısımdan hoplaya zıplaya çektiğim için pek net çıkmamış. Bir de kayıt yaptırınca forma verdiler, nasıl sevindi, nerdeyse onunla yatacaktı:))

p.s:" jimnastik" mi "cimnastik "mi anlamadım doğrusu hangisi:))

Yorumlar

  1. Ben de birinci sınıftayken başlamıştım jimnastiğe.Almanya'da Türkiye'ye kesin dönüş yaptığımız için bırakmak zorunda kalmıştım. Tek kelimeyle çok eğlenceli. Bilge çok güzel bir çocukluk geçiriyor.
    Öpüyorum...

    YanıtlaSil
  2. Buğdayım sağolasın, bencede çok eğlenceliydi, Kocayla iç geçirerek izledik:))

    YanıtlaSil
  3. Biz de biraz büyüyünce mutlaka başlayacağız spora. Ne güzel Bilge prensesi, bu yıl yüzmeyi öğrendi, şimdi jimnastiğe başlamış. Çocukları bütün o kötü şeylerden uzak tutmanın tek yolu bence spor.

    YanıtlaSil
  4. umarim arkadasta bulur oradan, bizde leonardo'ya eve gelebilecek arkadas ariyoruz::)) sevgiler

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Umur; sana tamamen katılıyorum, sporun fiziksel yararları dışında, ruhen kazanacakları daha önemli bence. Ada' biraz daha büyüsün birlikte giderler:))
    Sevgili Beste; tek sıkıntımız arkadaş sorunu zaten, etrafımızda kafa dengi bir arkadaşı olsa o kadar güzel olacak ki...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder