ÇOCUKLUK

Dün kaçmak niyetinde olduğumu yazmıştım, öylede yaptık zaten. Doğru parka gittik, güneş kafamızdan popomuza sıcacık yaptı bizi:))
Güzel bir gündü, arada bir saati hariç. Geçen seneden beri ara sıra gördüğüm bir hanım ve Bilge yaşlarında bir oğlu var. Dün parkta onlarla karşlaştık, hanım biraz geç sahip olmuş oğluna, o nedenden olsa gerek çok üstüne düşüyor çocuğun. Tabi çocukta bunun altında kalmıyor, gayet şımarık. Yeni ev almışlar parkın karşısında, illa eve gelin bir kahve içelim diye tutturdu kadın. Kahve bahane, çocuk başka bir çocukla vakit geçirsin diye yapıyor biliyorum, hiç adetim değildir ama kıyamadım. Çıktık eve, dubleks bir ev çocuğun odası nedense en ufak oda, bu da yetmezmiş gibi yerde anne için bir yer yatağı (uyuyana kadar yanında yatıyormuş) Çocuğun oyuncakları salonun küçük bir köşesinde büyük ekran tv'nin tam karşısında, ufak bir masası var, neyse yeni koltuğu bir parçacık boyamış, bir de fırça yedi yanımızda. Kahve içerken çocuklara pizza söyleyim diye tutturdu, ardından dolapta bulduğu tüm meyvelerin ( 5 çeşit falan saydım, tadını hayal bile edemedim) suyunu sıktı. Neyse yemek faslından sonra ipler koptu, veleti şeytan dürttü sanırım bizi evden kovdu, annesi de enteresan bir şekilde "siz gidin isterseniz " dedi, ben şok kendime küfür ettim uzun süre, sonra kendime geldim, güzel havanın tadını çıkartmaya devam ettim, bir de bol bol şükrettim.




Yorumlar

  1. sana safsın diyorum da bana kızıyorsun, herkesi kendin gibi misafirperver zannediyorsun, biz böyle gördük diye herkes aynı mı olmalı, bence kadına değil kendine kız, niye gittin tanımadığın birinin evine??
    biraz fırça vari oldu ama kızıyorum böyle insanlara..

    YanıtlaSil
  2. Bence o kadın normal değilmiş Sevdacım. Bir daha yanına bile yanaşma sen onun:)))

    YanıtlaSil
  3. Boşver Sevda. Ne yapacaksın etraf cins insan dolu. Benim şaşırdığım şey bunlar hep mi bize denk gelir.

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Leylak Ablam; aynen öyle gördüğüm anda tüymeyi planlıyorum:))
    Sevgili Umurcuğum; ay biyerimde bir mıknatıs mı var diye düşünür oldum, çekiyormuyum ne bilemedim.

    YanıtlaSil
  5. Gül geç, bence o düşünsün.Bu şartlarda hayat hayat değilki.Sana her kapı açık :)
    Benimki dahil :)

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Asortik Krep; senin kapının açık olduğunu bilmek ayrı bir güzel, inşallah bir gün olmasını çok istiyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder