İLKLER...

Bu hafta sonu ilklerle doluydu. İlk kez Ankara' da gökkuşağı gördük
İlk kez böcek yiyen bitkileri yakından gördük, çok sevimlilerdi:)

İlk kez dünyanın en geniş kelebeğini gördük (öyle söylediler)


Daha bir sürü kelebek ve böcek gördük, bir de bu devasa akrebi...



İlk kez mikroskopla baktı, baktı nerdeyse bir saat bununla ilgilendi, tüm örneklere sıkılmadan tek tek baktı:)) Tırtıllara marul yedirdi, bunları kim öldürdü diye sordu:))
"Böceklerle Ekoloji Eğitimi " adlı sergiyi bir dost haber verdi. Ankara Üniversitesi Ziraat Fak. öğrencileri eşliğinde dolaştık sergiyi. Öyle güzel ilgilendilerki, sağolsunlar.Ben de naçizane biraz üreticilikten, ordan burdan bahsederken bir baktık 1,5 saat geçirmişiz. Güle oynaya çıktık Bilge'yle. Doğru Kuğulu Park' a gittik, hopladık zıpladık, ağlayarak döndük. Evde ayaklarımın altı zonkluyordu:)) Bu arada bu şehirde etrafta dolaşırken tanıdık görme ihtimalim yok diyordumya, bir ilk de böylece gerçekleşti ve Kuğulu Park' ta hiç beklemediğim bir anda dost bir yüz gördüm. Ay ne mutlu oldum, evet ben bu hafta sonunu çok keyifli ve mutlu geçirdim, bunda havanın katkısı da büyük atlamayım:))







Yorumlar

  1. Ha ha, çok komik oldu ya, burnunun ucundakini görmemek budur herhalde. Yiğenimin çektiğim fotolarından birinde Bilge de var. Bizimki fazla dönüp mideyi bozarak tad kaçırmasaydı Bilge ile iyi bir ikili oluşturabilirlerdi (laf aramızda kızlara bayılır:) Bu arada kardeşim oğlana dalıp sana veda edemediği için üzüldü, kusura bakmasın dediğini iletiyorum. Ha, merak ediyorsan kombi hepten ayvayı yedi, değiştireceğiz ne yazık ki:((
    Öpücükler...
    İmza: Bir Dost

    YanıtlaSil
  2. Sevgili bir dost, kardeşine söyle üzülmesin takılmam ben böyle şeylere.Benim kızıma bayılmayacak insan evladı olabilir mi zaten:)) bu arada en son onu koştururken gördüm ben olsam kolay kolay kendime gelemezdim:)) kombi konusuna üzüldüm, yapabileceğimiz bir şey olursa ara lütfen, sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Pozitif enerjinizi aldım, haftaya iyi başlarım artık :)

    YanıtlaSil
  5. buğdayım, ne güzel hadi bakalım:))

    YanıtlaSil
  6. Anne-kız yine harikasınız. hala açıksa biz de gidelim. İyi ki yazdınız.

    YanıtlaSil
  7. Umurcuğum bugün son günü sanırım, Çankaya Belediyesi' nin sanat galerisinde. Benim de dün haberim oldu, yetişebilirseniz mutlaka gidin derim, çok güzel bir sergiydi.

    YanıtlaSil
  8. Ne kadar güzel bir aktivite olmuş.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder