FOTOĞRAFIM

Dünkü yazımda bahsettiğim fotoğrafımız bu. Nasıl elbisem yakışmış ama değil mi? Bu fotoğrafa bakarken Bilge'yle birlikte üçümüzün nerdeyse hiç fotoğrafı yok. Bir stüdyoya gidip "aile fotoğrafı çektireceğiz" desek garipserler mi acaba?

Dün akşam bu fotoğrafın içinde bulunduğu albümü ararken, bir sürü yeri toparladım. Erteleyip durduğum bir dolabı düzeltme işi vardı, o da aradan çıktı:))

Bilge bugün sürekli bıcırdıyor ama benimle değil, görmediğim biriyle. Ciddi ciddi sohbet ediyor, bu seferki yeni bir arkadaş sanırım, azıcık kulak kabartınca tırsmaya başlıyorsunuz, göremediğim birisi mi var diye:)) Dün bana bir hikaye anlattı akıllara zarar, geçmişte yaşadığımız bir gün niyetine, inanasım bile gelmedi, o kadar yani...

Yorumlar

  1. Ha ha sizde de var demek. Benim yiğenin de Dogus, Adak ve Fondu (isimlere de bakar mısın?) isimli 3 hayali arkadaşı var, adını unuttuğum bir köyde yaşıyorlar, uydurur durur onlarla ilgili birşeyler:))
    Yalnız bu fotoğrafa bakınca Bilge'nin sana acaip benzediğini keşfettim. Baban da yakışıklı adammış bu arada:) Yattığı yer nur olsun ne diyeyim.
    Öptüm ikinizi de

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir fotoğraf,merak etmiştim dün yazını okuyunca,gördüğüme sevindim.
    Hiç de garipsemezler,bence bir hatıra fotoğrafı çektirmekte fayda var :D

    YanıtlaSil
  3. Leylak Ablacığım, çok komikler değil mi? Ben de kafamda bu denklemi kuruyorum, bilge bana, ben babama benziyorum diye, sonra yanıbaşımda gibi hissediyorum, seviniyorum ufacıktan...Biz de seni kocaman öpüyoruz.
    Buğdayım; sayende ne güzel anılar hatırladım sağolasın canım benim. Aslında haklısın millet neler neler çektiriyor değil mi:))

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar güzel bir resimmiş. Ve sen de ne kadar tatlı bir bebekmişsin. Şimdi anlaşıldı Bilge'nin güzelliğinin kaynağı. Sen söyleyince benim de aklıma geldi. Bizim de yok böyle bir fotoğrafımız.İyisi mi gidip bir yerde çektirelim bak sonra ne güzel oluyor

    YanıtlaSil
  5. BİZİM BİR AİLE FOTOĞRAFIMIZ BÜYÜK OĞLUM LİSEYİ BİTİRDİĞİNDE OLDU ANCAK.
    SİZ BU KADAR BEKLEMEYİN BENCE CANIM ;)

    YanıtlaSil
  6. Umurcuğum güzelsözlerin için sağol, vallahi ben yapılacaklar listeme ekledim fotoğraf işini:))

    Tülin hanımcığım beklemeyelim değil mi? halledeceğim söz:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder