HAFTA BİTERKEN

Bu hafta nasıl geçti anlamadım. Bu kolyeyi bitirdim ve ilk kez küpe de yaptım. Ben küpe takmayı sevmediğim için yapmıyordum ama yapınca güzel oldu. Hapishane işi tekniğiyle yaptım, iki renk boncuk kullandım. Yaparken kullandığım ipten güller yaptım ve diktim.
Bu kolye de artan boncukları değerlendirme işlerimden. Şıkır şıkır birşey oldu. Bunu biraz kısa tuttum.
Bu filmi izledik. Agora son zamanlarda izlediğim en iyi filimdi diyebilirim. İskenderiye' de felsefe, matematik ve astronomi dersleri veren Hypatia' nın hikayesini anlatıyor. Oyuncular çok iyi, hafta sonu için güzel bir tercih olabilir.

Bu kitabı seçerken tamamen kapaktaki köpekten etkilenerek aldığımı itiraf ediyorum. Üstelik o günde komik bir köpek sevmiştik. İyiki almışım bitirmek üzereyim, o kadar duygusal, o kadar sıcak ki, şiddetle tavsiye ediyorum.


Bu arada ısrarla ve azimle Savaş ve Barış' ı okumaya devam ediyorum. İçimde bulunduğum yaşı tamamlamadan yapmam gerekenler arasında zira. Derken bu güzel kitabı dün akşam Koca'yla bitirdik. Atatürk' le ilgili kısa, naif,arada gözlerinizi buğlandıran öyküler var içinde. Ben okudum o dinledi, yorulunca o devam etti, derken nasıl bitti anlamadık.
Hafta sonu ev gezmesi planlıyorum, bakalım. Hepinize önce sağlıklı, sonrasındaysa keyifli bir hafta sonu diliyorum.


Yorumlar

  1. Boncuk örme işini süper yapıyorsun maşallah. Gülleri yakndan görebilseydik iyi olurdu. Fotoğraflar da biraz flu çıkmış. Teferruat pek seçilmiyor.
    Birlikte kitap okumanız çok şeker:)))

    YanıtlaSil
  2. Nedret ablacığım sağol, fotoğraf makinamın azizliği ama bildiğin gül, hani yünden yaptığımızın, naylon ipten yapılmışı.Benim kocam okumaktan çok dinlemeyi sever, alıştım artık onun bu haline ben okuyorum o dinliyor, dün o da okudu çok keyifliydi.

    YanıtlaSil
  3. o ilk kolye ne kadar zarif olmuş arkadaşım.. hatta daha netleşse foto tadından yenmez tahminim.. eline sağlık

    YanıtlaSil

Yorum Gönder