CANINIZ SIKILIYORSA

Canınız sıkılıyorsa ya da kaşınıyorsanız ve askerden yeni gelmiş bir kardeşiniz varsa, kolajda ambalajı görünen maketi alın. Çocuğunuz sabırsızlıkla tahta objeleri birbirinden ayırırken, benim gibi saf saf bakıp kalmayın. Dayı hemen alıp eline yaparken, çocuğunuz hiç olmadığı kadar gevezeyken, siz şaşkın gözlerle bitirmelerini izleyin:))
Ortaya çıkan balığa Bilge "Deniz" adını koydu. Belki maviye boyar, vernikleriz. En komiğiyse maket bittikten sonra gelen Sevgili Kocam'ın "çok güzelmiş, söküp tekrar yapayım" demesiydi. Işık hızıyla elinden kurtardım, hafta sonu ona yelkenli maketi almaya söz verdim.
Anladım ki maket işi beni aşan bir iş. Parçalar kafamda birleşmediği için, elimde de birleşmedi, o da eksik kalsın ne yapalım:))




Yorumlar

  1. Muhteşem olmuş. Kardeşine saygılarımı ilet, ben olsam asla o sabrı gösteremezdim, elimde kalıverirdi balıkçık. Bence de boya Deniz'i... Prensese kucak dolusu sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Sevda bunu nerden aldın? Tam benim kocişe göre bir şey. Paylaşırsan sevinirim. Teşekkür ederim...
    Bu arad Deniz'e de mavi yakışır gerçekten. öpüyorum Bilgemi :)

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Umurcuğum, sağol canım ilettim. Aynen bende de ne sabır, ne beceri var:))
    Sevgili Buğdayım, ykm nin çocuk reyonundan aldım. senin orda yoksa alıp yollayım

    YanıtlaSil
  4. Çok güzel boyutlu bir maketmiş, kardeşinin ellerine sağlık, sabır işi gerçekten, denizi bol renkli boyayın bence...

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel bi maketmiş.. elelrine sağlık kardeşin.. bizde de bunun dinozorlusu var.. İlter sabah 4 e kadar anca bitirmiş Selim'e sürpriz yapmıştı. Hareketli sensörlü sesli idi.. ama nerde dersen dolabın bir köşesne fırlatıldı.

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Fimmacığım; sağol canım. Bir de +3 yazıyor pakette sinir oldum. Boya konusunda tercih Bilge' nin bakalım o karar verecek

    Sevgili Deli Hatunum; bizimki gözünden sakınıyor, kütüphanenin en üst rafında, dinazor maketide alacağız onu da gördü ama sırada kocaya yelkenli var:))

    YanıtlaSil
  7. Yumurtalardan çıkan oyuncakları bile yapamazdık kızımla. Oğlum gelir şıp diye yapardı. Bu konuda erkekler daha yetenekli galiba:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder