SABAH MİSAFİRİ, BELGESELLER, FALAN FİLAN...

Bu şehirde görünce en çok mutlu olduğum ot, kuzu kulağı. Her öğünde yiyorum nerdeyse. Sabah kahvaltı için yıkarken bu küçük ziyaretçiyi buldum aralarında. Nasıl güzel, nasıl hareketli. Bilge cam bir kaba bolca ot koyup, içine yerleştirdi. Dışarı koyalım dedim ama, dışarda ot niyetine hiçbirşey yok. Şimdilik Bilge' nin masasında, otların arasında duruyor. Umarım kendini hapsedilmiş hissetmiyordur...
Bu seti yaklaşık iki ay evvel reklamlarda görmüştüm. Bir gazete kuponla veriyordu. Gazete bayiimden rica ettim, veren gazeteyi okumuyorum o sizde kalsın, ben uğraşmayım dedim. Parasını çıkardım verdim, hiç uğraşmadım. Bu sabah Bilge' yle teslim aldık bu kutuyu.

Bilge merakla bakıyor, sürekli "hiiiii bundan başlayalım, yook yook vazgeçtim bundan başlayalım" diyor. Gözlüklerse gördüğü andan beri gözünde:))


Elimde kalan son kaplumbağa kolyem, daha doğrusu Bilge' nin kolyesi. Haftaya yenilerini yapayım diyorum, renk renk, hatta eşe dosta artık bu kolyelerden hediye edeyim "kaplumbağa kardeşliğimiz" olsun diyorum:))
Bu sabah pek keyifliyim. İzlenecek bir sürü belgeselim, evde bir iki filmim, elimde "Haşlanmış harikalar diyarı ve dünyanın sonu" kitabı nereye varacağını merak ederek hafta sonunu karşılıyorum. Üstelik dışarda insanı üşütmeyen bir hava var, daha ne olsun değil mi?
Herkes için keyifli bir hafta sonu olsun diyerek, yazımı noktalıyorum.



Yorumlar

  1. Ne kadar tatlısınız siz anne-kız... Bayılıyorum ikinizi de. Bence o minik konuğun hayatını kurtarmışsınız. Dışarısı da soğuk. Sete bayıldım, en çok da kaplumbağaya. Ah ben de bu kadar becerikli olabilseydim keşke

    YanıtlaSil
  2. 3 boyutlu gözlükler ne güzel yakışmış ...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Umurcuğum; siz de tatlıların en tatlısısınız canım benim. Sümüklü böcek dünden beri hareketsiz, tahminimce akşama Bilge' ye "evine döndü" deriz:((( Bu arada Ada ve sen de kaplumbağa kardeşliğimizdesiniz haberiniz olsun, bu hafta yapıyorum kolyelerimiz, öpüyorum kocaman:))
    Sevgili İçimizdeki karnaval; çok komik olmuş değil mi, bu arada dışarda da dolaştı o gözlüklerle, hayatı renkli görüyormuş:))..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder