ERKEN DOĞUM GÜNÜ KUTLAMAMIZ

Aslında kızımın doğum günü 15 mart. Kursta kutlayalım diye konuşurken 21 Şubatta doğan Zeynep' le birlikte martın ilk haftası kutlamayı planladık.
Pasta ve içecekler işi bana aitti. Bilge' nin "Dondurmacı abi" dediği Mikado Pastanesi'nin sahibi Muharrem Bey hazırladı pastayı. Süper bir pastaydı, herkes bayıldı.

Zeyno ve Bilge o kadar tatlılardı ki...


Çocukları eğlendirmeye gelen palyaço abimiz finali fare olarak bitirdi. Çocuklar ve biz çok eğlendik. Akşam üzeri partiyi bitirip koşa koşa balıkçıya gittik. Palamutları alıp, iki demet nergisimizi de kucağımızda eve geldik. Antalya' dan Arkadaşlar yemeğe geldiler. O yorgunluğun üzerine bir de yemek hazırladım ama değdi. Akşam kahkahalar havada uçuştu.



Pazar günü burnumuzu bile dışarı çıkarmadık. Bilge tv başına kuruldu, koca belgesel izlemeye verdi kendini, ben de Paul Auster' ın "Sunset Park" ını bitirdim. Arada mutfakta kızımla buluşup kek yaptık. Daha doğrusu kızım yaptı. Mutfak tezgahına yeni oyuncaklarını koyup onlara kekin nasıl yapılacağını anlattı. Fırının önünde sabırsızlıkla pişmesini bekledi. Sonunda afiyetle mideye indirdik:)) Kitabı bitirdikten sonra, Behzat Ç.' yi izleyip yattım.
Sabah yine bloğu açınca o kahrolası yazıyla karşılaştım. Dns ayarlarımla yine oynadım ve bloğuma kavuştum. Artık yeni bir fobi oldu bu lanet yazı.
Bu sabah usul usul kar yağıyor Ankara' ya. Şikayet etmiyorum, belkide son karı mevsimin, çayımı alıp izliyorum ömrümden geçen bir mevsimi daha.



Yorumlar

  1. biz de bu sene aynı şeyi yaptık bir önden kutlama iyi oluyor sanırım :) nice mutlu yaşlara :)

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Niaycığım çok sağol, gerçi Bilge biraz şaşırdı ama iki parti fikri hoşuna gitti.

    YanıtlaSil
  3. dün gece ve bu sabah benim blog da açılmadı ama sonra kendiliğinden normale döndü. Hallendi bizim bloglar Allah encamımızı hayretsin:))
    Bilge'ye erken bir "İyi ki doğdun" diyeyim ama inan Miki Fare'den korktum:)))

    YanıtlaSil
  4. Nice mutlu sağlıklı yaşlara Bilgeciğimize:)

    YanıtlaSil
  5. Nice güzel yaşlara.Bilge'nin güzel yanaklarından öperim.Her şey gönlünce olsun...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Fimma ve Nazancığım; güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz, öpüyoruz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder