GÖNÜL YEŞİL ÇEKİNCE

Evet gönül yeşil çekince, elim boncukta , polimer kilde, ve ipte de yeşile gidyor.
Bu kolyeyi yapmam bir haftamı aldı, aslında üstüne düşsem daha çabuk biterdi.


Acelem yok, keyfe keder bir haftayı buldu tamamlamam. Son motifi yaparken ipim bitti.

Çok yakın bir renk buldum, bileklik de başladım. Naylon iplerin öyle güzel renkleri varki. Şimdiye kadar boncukları üzerine dizip kullandığım bu güzel ipleri bir de böyle kullanayım dedim.Uzunluğu 45. cm kadar, tam gerdanı dolduracak kadar.
Bu sabah yoğun bir kar yağışı var, sokaklar nerdeyse boş. Bu sabah gördüğüm tek insana da içimden küfür ettim. Siirt' te bir okul için kırtasiye eksiği varmış diye dün konuştuğum iyilik meleğine "kırtasiyeci komşularım var ben bir bakayım" dedim. Ev komşum olan kırtasiyeye uğradım sabah, "doğuya göndermem ben "dedi. " Böyle düşünüyorsan gönderme sen zaten" dedim. Dükkan komşum olan diğer kırtasiyeye gittim, hiç mevzudan bahsetmedim, alabileceğim kadar malzeme aldım, sinir oldum. Söylenecek çok şey var ama söylemeyeceğim, yağan bu pamuk pamuk karların tüm pislikleri kapatmasını diliyorum.



Yorumlar

  1. Bir önceki postu kaçırmışım. Tatlı prenses ne kadar güzel olmuş... Bu arada kolye de her zamanki gibi harika. Oh ne güzel, yeniden kavuştuk, wordpressi sevemedim ben

    YanıtlaSil
  2. çok şık olmuş.emeğine sağlıkk

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Umur ve Özlemce teşekkür ederim beğendiğinize sevindim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder