UFLAYIP PUFLARKEN...




İki gündür uflayıp pufluyorumya, vücudum al sana bir de kırmızı göz ekleyim dedi. Sabah uyandım sol gözüm kıpkırmızı, bir de bel ağrısı. Allah' tan havada kar yok, dün sabah şöyle bir geldi geçti.


Oyuncakları dikerken artan parçalardan dün bu çiçekleri yaptım. Bilge' ye biraz büyük oldu, olsun ben kullanırım:))



Bu kolyeyi yapalı çok oldu ama eski makinamın azizliğiyle kötü bir fotoğrafını koymuştum. özellikle polimer kilden olan kısmın detayları görünmüyordu. Osman' la (Leylak Dalı makinamın adını Osman koydu) çektim bu fotoğrafı. Kolye bir arkadaşımın boynunu süslüyor şimdilerde:))




Bu arada keyifsizim diye dolaşırken kızım tam bir melek oldu. Oturup bizi hayretlere düşürecek resimler yapıyor, şarkı söyleyip dans ediyor. En favori şarkısı daha doğrusu türküsü " Zühtü", gerçi o "Züktüüüüü" diyor, bir de "Mavi Boncuk" umuz var, aman aman hiç sormayın. Aaaa bir de Tarkan sevdamız, nasıl dans ediyor onun şarkılarında" Sevdim ben bu adamı" diyor. Akşam yatmaya hazırlanırken kitap okumamıza ya klasik müzik ya da sanat müziği ezgileri eşlik ediyor.
Yani her telden dinliyoruz. Sürekli tadmayı reddetiği yiyeceklerin tadına bakmaya başladı, dün ızgara mantar yedi, inanamadım. Meyvaları kabuğuyla asla yemeyen, en ufak bir pütür görünce yemeyiyeceğim diyen Bilge, dün akşam kırmızı ortaboy bir elmayı alıp eline, kapuğuyla çatır çutur yedi. Nerdeyse ağlayacaktım:)))



Yorumlar

  1. Çok yakışmış Bilge'ye. Büyük değil bence, evet en iyisi beraber kullanın:))

    YanıtlaSil
  2. Akıllı kız olduğunu yeni mi öğreniyorsun 15'lik arkadaşımın. Çocuk o gün saatlerce ses etmeden oturdu bizimle, bir sürü de yürüdü gık demedi, maşallah. Sana geçmiş olsun canım, mikrop mu kaptırdın gözüne acaba, dikkat et aman. Benim dişler de takıldı bugün, gönrüntü güzel ama ağzımın içinde Toros dağları var sanki, dur bakalım Pazartesiye kadar deneme süresi verdi dişçi.
    Osman'a selam et...

    YanıtlaSil
  3. yorumum uçmuş, oysa ne güzel yazmıştım.
    Sevgili Nedret Ablacığım, beğenmene sevindim anne kız olmanın nimetlerinden böyle faydalanacağız artık:))
    Sevgili Leylak Ablam; benim göz baya düzeldi, en azından kırmızı değil, gözlüksüz dikiş işiyle çok uğraştım sanırsam. Damla neyim hallettim sayılır. Beni boşver senin dişler umarım yeni yerlerinde mutlu mesut yaşarlar. Haaa Osman da ellerinden öper:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder