GÜZEL DÜN

Evet dün güzel bir "dün"dü. Çok soğuktu, yine kar atıştırdı, yine ofis işleri çok yoğundu derken anne kokulu bir paket getirdi kargocu. Heyecanla açtık paketi, güzel annem Bilge' ye bu güzel takımı örmüş, bana da çok güzel bir örtü dikmiş. Öyle güzel örmüş, öyle çok özenmiş dokunurken ellerim titredi.

Örtüyü hemen eve götürüp örttüğüm için fotoğraflayamadım, başka sefere artık. Kolye ucunu daha önce yapmıştım kordonunu geçirdim, iki metal ekledim, ortaya bu çıktı.



Bu yeni denemelerimden, hafta sonu varak almıştım polimer kille deneyim diye. Tabi el alışana kadar biraz zaman ve çokça deneme gerek. Bunu da ipek bir kordona yerleştirip aralara tel kıvırdım.



Bu varaklı ilk denemlerimden, kolye, küpeler ve yüzük. Beğeneceğini düşündüğüm bir dosta gidecek.

Dün akşam balkondaki uzun saksılarımdan birine soğan diktim, özlemişim ellerimin toprağa değmesini. Hafta sonu biraz bahçe malzemesi alıp ufak ufak bahçeye el atacağım. Daha önce bahsetmişmiydim ofisin yanında ufak bir bahçe var, küçücük bir şey. Geçen sene yan komşum orda domates, biber falan yetiştirdi. Hatta kavun bile vardı, bu sene komşum taşınınca hemen gözümü diktim. Yöneticiye söyledim" tepe tepe kullan" dedi. Ben de tepeleyeceğim artık:))

Bu aralar kendi işlerimiz çok yoğun, Koca koşturmaktan helak düştü. Şikayet etmiyorum ama üzülmeden de edemiyorum. Birkaç akşamdır geç geliyor, Bilge uyumuş oluyor o geldiğinde. Akşamları birlikte tepinmeye alışık oldukları için, ikisi de pek bir mahsun göründüler gözüme sabah:(( Günleri yakalayamadığımı hissetmek beni burksa da, karalıyım ucundan kıyısından tutmaya, aileme de tutturmaya.

Dün başladığım kitaptan şikayet etsemde akşam baya okudum, bakalım neler olacak...







Yorumlar

  1. Annen de marifetli Sevda.Maşallah ne güzel örmüş.
    E,ne derler ?
    Anasına bak,kızına al...Değil mi:))

    YanıtlaSil
  2. Müthiş güzel olmuş annenin ördükleri Bilge kız a da nazıl yakışmış, mini mankenlikte yapmış bize, kocaman öpücükler ona... Kolyelerinin hepsi güzel ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. merhaba...bunlar nefis olmuşlar..marifetli kadının hali bir başka oluyor zaten...ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  4. Tülin Abla; annemin marifetleri yanında benimkilerin sözü bile edilmez, ama azıcık ucundan çekmişim sanırım.==

    YanıtlaSil
  5. Fiammacığım, bakmaya doyamıyorum, bizimki elinde fotoğraf makinasını görsün hemen poz veriyor zaten:))

    YanıtlaSil
  6. Neşelihaller hoşgeldiniz, beğendiğinize sevindim bu arada marifetli kadın sıfatı da pek bir hoşuma gitti teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  7. Bayıldım annenin ördüklerine, Bilge'ye de çok yakışmış.. güzel ve sağlıklı günlerde giysin inşaallah..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder