LÖSEVDEYDİK



Biz bugün dostalra Löseve yaptığımız, topladığımız oyuncakları götürdük. Öyle güzellerdi ki anlatamam. Bunlar sığdırabildiklerimiz, daha kutuda olanlarda vardı.Öyle güzel bir keyif ki bu herkesin bu duyguyu yaşamasını dilerim. Bulut gölgesi, Leylak Dalı, Umutlu Hobi, Şuşunun Öyküsü ve Ojeli parmaklar ordaydık ve tabi ellerinin emeğini esirgemeyen birçok insanın gönderdikleri. Öyle güzel bir zamanda gitmişiz ki,görevli arkadaşlar 23 Nisan için hazırlayacakları hediye paketlerine oyuncak sıkıntısı çekiyorlarmış, o kadar sevindilerki.


Oyuncakların arasında üstteki Öykü' nün (Şuşunun kızı) , altakide benim kızımın yaptığı resimler, onlardakatkılarını esirgemediler. Lösev çıkışı bir mekanda kırk yıllık ahbaplara taş çıkartacak kadar güzel ve samimi sohbetimizin ardından ayrıldık.
Umarım oyuncaklar küçük yüreklere neşe ve umut taşırlar...

P.S: Lösev' deki görevli arkadaşlar herşeyi bağış olarak kabul ettiklerini (ön yüzü kullanılmış fotokopi kağıtlarına kadar), bugünlerde en çok ıslak mendil ve çocuk bezine ( prima 11/25 alerjisi olan hasta bir çocuk için özellikle bu marka) ihtiyaçları olduğunu söylediler aklınızda bulunsun.

Yorumlar

  1. Katkıların ve varlığın için çok teşekkür ederim canım.
    Herşey çok güzeldi.

    YanıtlaSil
  2. Bayrak sende biliyorsun ben arkanda küçük bir çekirgeyim, enerjine ve hayata duruşuna her zaman hayranım, küçükte olsa katkım olduğu için çok mutluyum, bugün gerçekten çok güzeldi ağzımız kulaklarımızda döndük kızçemle

    YanıtlaSil
  3. Tek kelime ile harikasınız...

    YanıtlaSil
  4. Kocaman yürekli güzel kardeşim benim. Senin ve Tülin Hanım'ın sayesinde çorbada minik de olsa bir tuzumuz oldu, gönlünüze sağlık. 1 numaralı arkadaşımı (ki artık ona Bilge diyebilirim, izin verdi:) ve seni sevgiyle kucaklıyorum...

    YanıtlaSil
  5. Harikasınız yaa yanınızda olmak isterdim...

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Arkadaşlarım hepinize teşekkür ediyorum, biliyorum hepinizin yürekleride bizimleydi

    YanıtlaSil
  7. ÇOK GÜZEL CANIM.DİYECEK BİŞEY BULAMIYORUM.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder