ANNELER GÜNÜNDE

Kendime hediyemdir yukarıdaki imzalı kitap. Her sabah düzenle okuduğum, Yılmaz Özdil yazıları,
bu güzel kitapta toplanmış. Dün imza günü vardı.
Yazdığı gibi, göründüğü gibi, adam gibi adamdı.
Bu sıra hiç bitmedi ve ben tam üç saat bu sırayı bekledim. Beklerken kitabı yarıladım, gençlerle sohbet ettim, bol bol gülümsedim. Bu bekleme zamanına biraz bozulan koca' da Bilge' yle takıldı.
Erkenden önce annemi, sonra teyzelerimi aradım. Anne olan tüm tanıdıklarımı aramayıda ihmal etmedim.Ama malesef kardeşlerim dahil kimse beni aramadı, itiraf edeyim çok bozuldum:(((
Sonra kızım "sana bir hediye aldım" diye boynuma atladı. "Eminim çok hoşuna gidecek, sana dinazor kemikleri aldım" dedi.
Fena duygulandım, inşaat harfiyat misali kaz, fırçala derken,alt ve üst komşunun yaptığımız gürültüye aldırmayacağını düşünerekten, el birliğiyle
hediyem gün ışığına çıktı. Mutluyum , bahtiyarım, tarifsiz bir duygu bu, anlatılmaz yaşanır cinsinden:)) Bu arada sabah baktım ellerim su toplamış:))

Güzel insanlar, anneler, anne olmaya hazırlananlar, anaç tarfı kuvvetli tüm kadınlar , anneler gününüz kutlu olsun...

Yorumlar

  1. Şirin, şeker, tatlı kız, senin de Anneler Günün bir kez daha kutlu olsun. Bilge'nin hediyesi süper, kendisi daha süper o ne güzellik öyle yahu, maşaallah:)) Sor bakalım ona Bilge diyebilir miyim:))
    Öptüm sizi...

    YanıtlaSil
  2. Ne çok istemiştim gitmeyi. Ama sıra çok uzunmuş. Bekleyemezdim. Yine de o imzalı kitaplardan biri benim olsaydı keşke. Bir de tanışıp iki çift laf edebilmeyi de çok isterdim. Anneler günün kutlu olsun

    YanıtlaSil
  3. Sevdacığım anneler günün kutlu olsun.Hediyen harika, benimkilerde çicek toğladılar bana..Bunların değeri hiç bir şeyle ölçülmez.

    YanıtlaSil
  4. Hediyene bayıldım, ne güzel bir eğlenceye dönüşmüş. Anneler günün kutlu olsun...

    YanıtlaSil
  5. Yılmaz Özdil sırası inanılmazdı haberlerde gördüm sevindim senin adına:))

    YanıtlaSil
  6. Herşey çok güzel, Her satırına bayıldım bugün:))

    YanıtlaSil
  7. Bugün nihayet ben de kendime hediye ettim bu kitabı, benim ki imzasız naapim :(
    Anneler günü hediyen çok güzelmiş, hiç görmemiştim, eh medeniyetten uzak kalınca böyle oluyor:)
    Tatlı Bilgenin Şeker annesi tüm günlerin mutlu geçsin dilerim....

    YanıtlaSil
  8. Leylak Ablam, diyebilirmişsin ama 1 numaralı arkadaşı olman daha çok hoşuna gidiyormuş:)) Güzel sözlerin için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  9. Umurcuğum burdan bakınca ben de nasıl beklediğime şaşıyorum ama değdi. Öyle güleç yüzlü, yazdığı gibi bir adamki, kendime anneler günü hediyem dedim, ne güzel, ayaklarınıza sağlık dedi. İnan boyununa atlamamak için kendimi zor tuttum:))

    YanıtlaSil
  10. Nazancığım çok sağol canım haklısın bunların değeri bambaşka...

    YanıtlaSil
  11. Sinemcim imzalatıp merdivenlerden ağzım kulaklarımda inerken millet kitabıma bakıp "aayy çok şanslısınız "diyordu, ben de kendimi öyle hissettim:))

    YanıtlaSil
  12. Nedret Ablacığım, teşekkür ederim öpüyorum çok

    YanıtlaSil
  13. Banu ablacığım, çok sevindim bayılacaksın kitaba. Ben sırada beklerken yarıladım. Bu arada benim dinazor hediyemi görmemen çok doğal ben de görmemiştim.Çok şanslıyımdır hediye konusunda Kocam bir doğum günümde güya bana kocaman bir akvaryum almıştı. Kızım dinazor kemikleri alıyor. Yani bizim aile isteklerine ulaşmak için beni aracı yapıyorlar diye düşünüyorum:))

    YanıtlaSil
  14. Fiammacım sağol canım, gerçi brezilya ganimetleri kadar olmasada yüzümü güldürdü:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder