BAŞARDIK, BAŞARDIK...

Neyi başardık? Tabiki ip atlamayı.Hatırlarsınız çok şikayet ettim, çok dert yandım, hafızamı defalarca yokladım "ne zaman öğrenmiştim" diye. Kayıtlara geçile, ip atlayacak bebe beş yaşını geçmiş olmalı, hafiften burun akıntısı olmalı ki, sümüklü bir görüntü şart anladığım kadarıyla. Bir de hastalık bahanesiyle işe gidilmemiş bir gün olmalı. "Başardık, başardık" repliği, Kaşif Dora' dan alıntı, şarkı gibi söylüyoruz. "Hadi kızım atla", "tamam atlıyorum bak"... hep birlikte "başardık, başardık...":))
Bu kareler bale kursumuzdan. Bu arda hocamızla aramız süper:))
Arkadaşımız Yağmur, çok tatlılar değil mi?
Havadan bahsetmeyeceğim diyorum ama yağan yağmur dürtüklüyor beni.
Dün şakır şakır ve gümbürtlü gök gürültüsü ve şimşekler eşliğinde yağdı babam yağdı.
Bu işten çilekler çok memnunken, patlıcanlar ve bir miktar domates boyun büküklüğü içinde.
Diktiğim fesleğenlerden birisiyse ortalarda yok.
Bu sabah hayatımda ilk kez para verip muşmula pardon yeni dünya aldım. Babamın Antalya' da hem ön tarafa, hem arka tarafa diktiği bol meyveli ağaçlar geldi aklıma, hüzünlendim.
Bilge her sabah kuşu kafesinden çıkartıp ofisin içinde koşturuyor, şimdi de o durumdalar. Yalnız entersan olan kuş da uçmaktan çok koşmaya eğimli:))
Bir miktar güneş çıkmış ama dudak büküyorum kendisine, "yetmez bu kadar ruhumu aydınlatmaya, lütfen Mayıs ayına yakışır gibi dur karşımda" diyorum. Bu yazı böyle garip bir yere doğru gidiyor fark ettim en iyiysi burda sonlandırayım.
Unutmadan kolyeleride yeni yaptım:))

Yorumlar

  1. not etmek ne kadar güzel bişey suan bende düşünüyorum da bende hatırlamıyorum

    YanıtlaSil
  2. Ne şeker olurlar ip atlamayı öğrenirken:)) Ritimsiz, sallak sarsak zıplayışlarla:)))
    Yine döktürmüşsün fimoları:)

    YanıtlaSil
  3. Bence işi,kuşu bırak,sadece takı yap :))

    YanıtlaSil
  4. amamın bunlar minik balerinler galiba.Çok şirin görünüyorlar..

    YanıtlaSil
  5. Ay yerim ben bu kızı, ip te atlarmış :))
    Havanın böyle gitmesi aslında sana yaramış, ne güzel kolyeler bunlar, ellerine sağlık...
    Haftaya yaz ile başlayacağımızı umuyorum :)

    YanıtlaSil
  6. tebrik ederim. benim de 22 aylık bir kızım var be nezaman göreceğim bu günleri daha yürürken bile düşebiliyo :)Bu arada aranıza yeni katıldım. sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Bloger bir iki gün arıza verdi nedret abla ve şerifenin yorumları silinmiş, görmüştüm ama yorum yazamamıştım. Sevgili Şerife kayıt etmek ilerde yazdıklarını okurken mutlu bir gülümsemeye vesile, şiddetle tavsiye ediyorum.
    Nedret Ablacığım aynı tarif ettiğin gibi, o kadar komik ki ip atlaması:))
    Banu Ablacım, elim hep yazlık işlere gidiyor, gönlüm havalara isyanda. Gözümü kapatıp senin yemyeşil bahçande bıdık onu izlerken Bilge' nin ip atladığını düşündüm şimdik ne güzel olurdu. İşlerimi yoluna koyum en yakınzamada bir İstanbul yapacağım öncesinde tabiki sana uğrayacağım:))
    Sevgili Alev Özkan, hoşgeldiniz, ne iyi ettiniz. Öyle çabucak, öyle harala gürele geçiyor ki zaman benim için arada kaçıp, ufak notlar düştüğüm, anılar biriktirdiğim bir yer oldu blog:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder