BÜYÜRKEN...

Dün erken kapatıp ofisi, eve gittik. Koca Safranbolu' ya gitti, ben birtürlü geçmeyen başağrımla kıvranırken Bilge yine komşunun kızını görüp onlara gitti. Aradan biraz zaman geçti, kapı çaldı. kapıyı açınca Bilge' yi karşımda ağzı gözü kan içinde buldum. Koşarken ağzını masaya çarpmış.
Feryat figan ağlıyordu. Hemen banyoya götürdüm, ağzını temizledim. Baktım damağı yaralanmış. Hemen buz koydum, dudağının etrafına morarmasını ve şişmesini engelleyecek bir ilaç sürdüm. Bu sırada o kadar sakindim ki, kendime inanamadım. Bu sakinliğim kızıma da yansıdı, bir süre sonra sakinleşti, yemeğini yedi. Komik bir animasyon filmi izlerken uyuya kaldı.
Başımın ağrısı devam ederken "İncir Reçeli" filmini izledim. Fena değildi, kırmızı saçlı Melike Güner' in çok tanıdık gelen sesini, görüntüsüyle birleştiremediğim için, "kimdi bu " diye düşünüp durdum film boyunca:))
Önceki gün "Bunu Ancak Dr. Ecco Çözer" kitabına başladım, yine üçledim kitapları. Bendeki Tübitak baskısı, oldukça ilginç bir kitap.

Sabah uyanınca ilk işi aynaya bakmak oldu kızımın. Diş ettindeki kocaman morluğa üzüldü. "Olur böyle şeyler, çocukların başına böyle ufak kazalar gelir, dert etme geçer bir süre sonra" dedim.
Boynuma sarıldı, kızımla birlikte ben de büyüyorum sanırım...

Yorumlar

  1. Merhaba;

    Ben çok korkak biriyim. Kan bile veremem normalde bayılırım hemen. Yazınızı okurken umarım bende böyle bir anne olabilirim diye okudum. Aynı şey başıma gelse tam tersi bir durum olabilir. Çocugum beni ayıltmaya çalışabilir :) O derece korkağım :)

    YanıtlaSil
  2. Bilgeciğime geçmiş olsun Sevdacığım, ben de hiç metanetli değilimdir çocuklar karşısında hatta bakamam bile o andaki sakinliğine rağmen halini düşünemiyorum,sana da geçmiş olsun. Allah korumuş.

    YanıtlaSil
  3. 10parmakta10 marifet; bana sorsan bende öyleyim, kan tutar ama başına gelince sakin olabiliyorsun galiba:))
    Fiammacım; teşekkür ederim ya bende kendime şaşırdım kaldım. Şimdi düşündükçe hala ben nasıl o kadar sakin kalabildim diye kendime şaşıyorum. kesinlikle Allah korumuş daha kötü olabilirdi, bugün baya morluğu geçmiş ama çok korktu o da, gece kaç kez uyandı.

    YanıtlaSil
  4. Geçmiş olsun fıstığıma.Onu öyle düşününce çok üzüldüm.Gerçekten Allah korumuş.Çocuklarla birlikte hala büyümeye devam ediyorum.o büyüme hiç bitmiyor Sevdacığım..

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun :( yukardaki postunda da okudum, okuyup üflemek lazım hehalde:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder