BİLEKLİKLER

Kaç zamandır özeniyordum sevgili Fiammanın yapığı bilekliklere. Günlerdir yağmur, hastalık, Bilge diyologları derken boş durmadım. Başladım yapmaya.


Aman ne keyifli oldu sormayın.
Gerçi onunkilerin yanında benimkiler pek bir "çingene" işi oldu ama çok hoşuma gittiler:)))
İlk yaptığım buydu, kordonda biraz cimri davranmışım diye düşünmeyin, zaruriyetten oldu zira beyaz mumlu ipim bu kadardı.
Bilge beş yaşının ortalarında alnına düşen bir bukleyi fark etti. "Kıvırcık saçlı oldum" diye pek bir seviniyor. Sık sık saçını ıslatıp kıvırıyor. Bozulmasın diye kafasını bile sallamıyor:)))

Yorumlar

  1. Gayet güzel olmuş.Ezilmesin, yuvarlak kalsın diye içine ayni renk kordon yerleştirebilirsin, diye aklıma geldi. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel olmuşlar, bende hevesleniyorum bunlardan yapmaya.Ellerine sağlık Sevdacığım..

    YanıtlaSil
  3. Sevdacığım ellerine emeklerine sağlık, çok güzel olmuşlar hepsi lakin sondakinin kordonuna cimrilik yapmışsın yaniyani:)), yapması ne kadar zevkli değil mi? Hele bir başına oturunca 1 tane yapim kalkım diyemiyorsun. Ben sana kordon mailini göndermedim mi o şablonla da yapsana. İlki boncuk sanırım o çok hoş durmuş.
    Bilgeciğimin mis buklesinden öpüyorum bozmadan:)

    YanıtlaSil
  4. Nedret ablacığım sağolasın, deneyeyim bakalım kordon yerleştirmeyi. Boncuk olanlar daha muntazam oldular

    YanıtlaSil
  5. Nazancığım kesinlikle denemelisin, çok eğlenceli

    YanıtlaSil
  6. Fiammacığım, itiraf ettim cimriliğimin sebebini:))
    Çok zevkli yaptıkça yapasım geliyor. mailin gelmedi bu arada, gönder bi bakayım. Bu arada bukleyi kalıcı kılmaya karar verdik, tüm sabah saçında makarna bigudiyle gezdi:)))

    YanıtlaSil
  7. Sevdacığım ben de mail adresin yok bloğunda da yok:(, benim yazıma bir yorum bırakırsan (yayınlamam merak etme:)) ) hemencecik gönderirim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder