SEVİMSİZ HAFTASONU

Cumartesi Bilge' yle önce alışverişe, sonra kursa gittik. Herkes tatilde olduüu için üç çocuk vardı. Arkadaşlar olmadığı için ders saati uzadı da uzadı bana. Neyse çıkışta Bilge' nin bir arkadışıyla Papazın Bağı' na gittik. O kadar kalabalıktı ki, çocuklarda çıldırdılar, hiç keyif almadım. Hava nasıl sıcaktı anlatamam, ter sırtımızdan aktı.
Pazar günü geçenlerde ölen ev sahibimin mevlüdü vardı. Karısı zorla bizi çağırdı, isteksiz de olsa katılmak zorunda katıldık. Sonra çıkıp arkadaşlarla İkea' ya gidecektik. Arkadaşın kocasıyla benim Koca'yı baş başa bırakıp bir güzel gezecektim. Planlarımın hepsi suya düştü. Kalabalığı gören Koca arkadaşını arayıp "gelme" dedi. Sonra "arabayı park edeip geleyim "dedi. İki saat birbirimizi aradık, bu arayış sırasında hiçbirşeye bakamadım. Üstelik telefonlarda çekmiyordu. Tam kan beynime sıçramıştı, Bilge "acıktııım "dedi. Yemek sırasında yarım saatten fazla bekledim, Kocayı buldum. Bilge İsveç köftelerini yaladı yuttu, günün en güzel olayı buydu:))
Sonra Koca'nın dırdırları eşiliğinde, bu arada süper espirilerde çıktı kendimizi dışarı attık. Eve dönüş yolunda Sevgili Kocam kayboldu ve yolu ben buldum:))
İki gün güzel filmler izledim. Yalnız akşam Behzat Ç. ' de uyuya kamışım, sinir oldum, acilen tekrarını bulmalıyım. Bugün buz gibi bir hava var Ankara' da, artık havanın işlerine akıl sır erdiremiyorum:(((

Yorumlar

  1. elime Blogla ilgili bir yazı alsaydım keşke buluşurduk dün biz de oradaydık ve ida da ilk kez bir yiyeceğin tamamını yedi:) Bizim köftelere bundan sonra yuvarlak şekil verip adına da isveç köftesi demeli:)

    YanıtlaSil
  2. Biraz gergin bir gün olmuş galiba ama her zaman da aynı geçmez ki,değil mi?
    Neyse haftanız güzel geçsin...

    baykuş gözüyle

    YanıtlaSil
  3. Ben kalabalık yüzünden hala İKEâ'ya gitmeye cesaret edemedim.Bir süre gitmem herhalde.Senin haftanda epey stresli olmuş Sevdacığım..

    YanıtlaSil
  4. Nehir İda; güzelim o kalabalıkta buluştuğumuzdan da bişiy anlamazdık:)) İsveç sebzesi olayına mı girsek köfteden geçtim ağzızına sebze koyduğu yok:))

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Natali sen de haklısın böyle günler olmasa güzel günlerin kıymetini bilemeyeceğim. Gerçi gerginliğimize de çok güldük:))

    YanıtlaSil
  6. Nazancığım aman Ankara İkea' ya doyana kadar gideyim deme bak halimize:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder