YENİ KOLYE UÇLARIM

Günlerdir koşturmaktan birşeyler yapamamıştım. İçimi kemirip duruyordu. Dün ne yapapacapımı hiç düşünmeden aldım elime polimer killeri başladım oynamaya. Sonunda bu uçlar çıktı.
Birkaç tane daha var verniklenecek, onlarıda bitirince koyarım. Bizm hamile kızlara kırmızı taçlar yaptım bir iki eksiği kaldı. Doğumda ailecek takacakları için dört tane yaptım:)) Onlar da yarına kalsın artık.
Bugünlerde hep birşeylere yetişememek sıkıntısı içindeyim. Ama kafa olarak böyle yani kafamın içi tıklım tıklım aceleci, bedenim buna inat hantal ve tembel. Gece sürekli uykusuz kalıyorum Bilge' nin öksürük nöbetleri devam ediyor, gündüz hiç birşey yok gece kabus oluyor. İlaçların yanında bal ve keçiboynuzu pekmezi içiyor. Bu sabah itiraz etti balla pekmez tamam ama ilaçları içmeyeceğim kusturuyor bunlar beni dedi. İyileştirecek desem de işe yaramadı, içiremedim ilaçlarını. Hafta sonu Antalya' ya gidiş planı yapıyordum ama ertelemem gerekecek. Arabanın kliması bozuldu üstelik geçen sene servis işini düzgün yapmadığı için. Yapılması ne kadar sürecek belli değil sinir ettiler beni. Ne kadar plajda çok faktör güneş kremimi sürüp, şezlonga yayılıp denizi seyretme, sonra cup diye içine atlama planları kuruyordum oysa:((((

Neyse moral bozmak yok diye kendime gaz vereceğim, nasıl olsa servis hatasını kabul etmeyecek, ben birsürü para ödeyeceğim, valizlerimizi hazırlayıp yola koyulduğumda bunları düşünmeyeceğim.





Yorumlar

  1. çiçekler çok hoşuma gitti.yetenekli hatun olmak ayrı bir şey canım.

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık,çok neşeli olmuşlar:)
    Koşturmacalarında kolaylıklar dilerim:))
    Natali

    YanıtlaSil
  3. Sevgili sitare ne güzel sözler bunlar teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  4. Sevgili Natali teşekkür ederim, beğenmene sevindim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder