BİR KİTAP, BİR FİLM

"Kış Bahçesi" Krıstın Hannah' ın okuduğum ikinci kitabı. İlk kitabı (Ateşböceği Yolu Kızları) gibi bu kitabı da beni çok etkiledi. Yine içinde kadınların yaşadıklarının, duygularının hayatlarına yansımasını, geçmişteki acı gerçekleri, naif ama etkileyici bir dille yazmış. Sonuna kadar merakla ve içim burularak okudum, çok çabuk bitti zaten yaklaşık üçgünde okudum. Hiç tereddüt etmeden okumanızı tavsiye ediyorum.
"The Next Three Days" filmi sinemamıza "Kaçış Planı" olarak girmiş. 2010 yapımı bir film ve başroldeki Russel Crowe gerçekten güzel oynamış. Son zamanlarda izlediğim en iyi aksiyon filmiydi diyebilirim. Başından sonuna merakla izledik. Mutlu bir aile yaşantısı sürerken kadın bir cinayete karıştığı iddasıyla tutuklanıyor. Kocası üç yaşındaki oğluyla bir taraftan yaşantısını sürdürüp, bir taraftan karısının masumiyetini ispatlamaya çalışıyor derken tek çaresi kalıyor, karısını hapisten kaçırmak. Çok birşey beklemeden seyredebileceğiniz, güzel bir film.

Yaz dönemi olduğu için tv' de ilgimi çeken hiç birşey yok, dvd' leri takip etmeye çalışıyorum ama bu aralar onlarda vasat. İzlediğim çok kötü filmler de var buraya yazmadığım, ne yapalım artık ne çıkarsa bahtıma:))

Yorumlar

  1. Çok seviyorum kitap okumayı ama, ne yalan söyleyeyim çok fazla da zaman ayıramıyorum. Biraz yavaş gidiyor ama okuyorum. Listeme ekleyeceğim.

    YanıtlaSil
  2. Dilekciğim, ben de çok seviyorum kitap okumayı ve takıntılıyım en kısa zamanda bitirmeliyim diye sabahlara kadar okuyorum, aslında iyi birşey değil buama ne yapayım huy işte, eminim kitabı beğeneceksin

    YanıtlaSil
  3. ben dün özgürlük yazarlarını izledim
    ben beğendim. senin de beğeneceğini umuyorum
    elime aldığım son kitap hala sürünüyor

    YanıtlaSil
  4. Nilhan hemen not ediyorum, sağol canım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder