KOLYE VE YÜZÜKLER

Dün bir sürü işim vardı, ama ben elimi bile sürmedim. Aldım elime malzemelerimi oyalandım durdum. Boş kaldıkça ya da film izlerken makaram ve mumlu ipliğim hep elimde oluyor. Sonra elde ne varsa eklemek, birleştirmek kalıyor.
Bu düğmeleri hafta sonu almıştım. Yüzük aparatına büyük geldiler. Bende kenarlarını kesip yapıştırdım.
Çareler tükenmiyor yani:))

Bugünlerde çok unutganım. Neyi nereye koyduğumu ya da nerde bıraktığımı hatırlamıyorum. Acaba B12' im mi azaldı diye düşünüyorum. Gece okuduğum kitabı sabah bulamadım, deli oldum aradım taradım yok. Belki sabah salaklığımdır o yüzden bulamamışımdır diye düşünüyorum. Geçenlerde kaybettiğim, yeni aldığım malzeme poşetim Bilge' nin odasından çıkarak, beni mutluluktan havalara zıplattı. Umarım kitabımda aynı yolu izler. (Patti Smith' in Çoluk Çocuk kitabına başlamıştım)
Bilge antibiyotiğe başladığından beri yarı Leyla dolaşıyor. Öğlen iki saat uyuyor. Öksürüğü kesildi, hafif bir burun akıntısı var. Gündüz dükkanda, akşam evde çocuklarla oynayıp duruyor.
Bugün dünden salladığım işleri bitirmeliyim (ofis işlerinden nefret ediyorum). Hadi bana kolay gelsin.

Yorumlar

  1. Takı tutkunuyum ve yaptıklarını çok beğeniyorum.
    Ticaretim.com diye bir yer var orada sayfa açıp satmanı önereceğim:)
    Kolay gelsin işler bitmiyor:(

    YanıtlaSil
  2. MAKARAM VE MUMLU İPLİĞİM DEDİN YA. ÇOCUKKEN BİR KERE ÖRMÜŞTÜM. TAHTA MAKARAYA 3 ÇİVİ ÇAKMIŞTIK VE UZUNCA BİR HALAT ÖRMÜŞTÜM. ŞİMDİ NASIL YAPILDIĞINI UNUTTUM.

    YAPTIKLARIN ÇOK ŞIK. ELLERİNE SAĞLIK

    YanıtlaSil
  3. düğmeyi yüzüğe dönüştürmek süper fikir, kolye de çok hoş, bilge'ye geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
  4. Yüzük süper olmuş. Bende çok seviyorum değişik düğmeler alarak yüzük yapmayı. Tabii ki de kolye de çok güzel. Ama ben kolye uçlarını taktığınız örülmüş parçanın nasıl yapıldığını bilmiyorum. Umarım birgün tanıştığımızda banada gösterirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Sevgili Ebru ben çok tembelim pasaja bile fotoğraflarını yüklemeye üşeniyorum yine de sağol canım beğenmene de ayrıca sevindim.

    YanıtlaSil
  6. sevgili Cereative mind, teşekkür ederim yorumların beni hep mutlu ediyor

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Küçük Mucizem benimkinde de 5 çivi var:))eline alınca hatırlarsın diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  8. Sevgili Noblesse; gözlerim bir de düğme arar oldu beğenmene sevindim, geçmiş olsun dileğin için de çok teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  9. Sevgili Dilek http://www.orgumodaevim.com/makara-orgusu-nasil-yapilir.html bu linkte fotoğrafları var ama görüşme bahanemiz olsun bir araya gelince yaparız birlikte

    YanıtlaSil
  10. Yüzük çok enteresan olmuş,ellerine sağlık...
    Ben de senin gibi tv.izlerken bile boş durmam.
    Patti Smith kitabı da çok güzel...

    Baykuş gözüyle

    YanıtlaSil
  11. düğmeyi yüzük haline dönüştürmen çok iyi olmuş gayet şık duruyor ...unutkanlık bendede var buara bende havlara bağlıyorum bakalım düzelecek mi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder