BİZ GELDİK

Efendim gittik geldik, çok güzel bir tatildi. Ev, deniz yaptığımız için Antalya görüntüleri pek yok affola:))
Bayramda babaannem de gelmişti, kendisi seksenlerini çoktan devirdi, tam yaşını bilmiyoruz, Bilge öptü elini, çok mutlu oldu.
Bayramda sanırım en mutlu olan annemdi, Bilge' nin ne kadar büyüdüğüne şaşırıp kaldı.


Ayağını tüm yıl denize sokmayan anneanneyi plaja götürmeye ikna etti Bilge:))
Yine bulduk minicik kedileri, sevdi bol bol ama hala evede yaşaması konusunda kararsızız:(((



Havuzda kollukları çıkartıyoruz ama denizde cesaret edemedik. Benimle o kadar güzel açıld ki, çoğu zaman ben yoruldum dönelim demek zorunda kaldım.
Bolca güneşlendik, yüzdük,sıcaktan oflayıp pufladık.
İstemeye istemeye döndük. Dediğim gibi hava çok sıcaktı hep klimalı ortamdaydık, deniz dışında bahçede bile oynayamadı. Kızkardeşim karnı burnuna yaklaşmış durumda çok tatlıydı, bolca dalga geçtik onunla (6 aylık oldu bu arada)
Bu fotoğraf gidiş yolumuzdan. Tuz Gölü kıyısı, Bilge bayıldı bir süre oynadı burda babasıyla.
Hasta olmadan gidip geldik, uzun süredir görmediğimiz akrabalar, ailemiz, Antalya, deniz ve Beydağları aklımızda döndük Ankara'mıza. Ankara cennet göründü gözümüze, serin serin.
Bu sabah işe geldim, bir sürü işim var. kızıma önlük almaya gideceğim 12' sinde okul başlıyormuş, çok heyecanlıyız. Hepimize güzel bir hafta diliyorum.

Yorumlar

  1. Hoşgeldiniz Sevda. Bende yeni geldim sayılır. Umarım sizin haftanızda keyifli ve sağlıklı geçer. Bilgeciğin yeni okul yılı da hayırlı olsun. Öptüm sizleri.

    YanıtlaSil
  2. Hoşgeldiniz,güzel bir tatil geçirdiğiniz ve hasret giderdiğinize sevindim...
    Tuz gölü çok güzeldir ama orayı da kurutuyoruz galiba:(
    Size kolay gelsin...

    YanıtlaSil
  3. hoşgeldin, güzel, hoş bir tatil olduğu belli...

    YanıtlaSil
  4. Hoşgeldin Sevda.Hem ailene hemde size güzel bir tatil olmuş, Bilge'nin deniz fotoğrafları çook sevimli,öp onu benim için...

    YanıtlaSil
  5. Hoşgeldiniz. Bilgeciğim, yine tüm güzelliğiyle ışıl ışıl parlamış. Şeken gibi olmuş elbisesiyle. Bu arada ilk resme bayıldım ben

    YanıtlaSil
  6. E,nihayet...Özledik sizi.
    Yakınlarda buluşuruz inş.Ben Bilgeden dinlemek istiyorum tatili.Biraz da oyun oynarız onunla.Ne de olsa bana oyuncu abla diyor :))

    YanıtlaSil
  7. Hoş geldin Sevdacığım Bilgeciğim, aile yanında geçirilen her tatil gibi güzel geçmiş tatiliniz. İlk ve tuz gölündeki resme bayıldım.

    YanıtlaSil
  8. Hoşgeldiniz Sevda, en son fotoğraf çok güzel. Baba kız ulaşılmaz görünüyorlar. Hızlıca adapte olman dileğiyle çalışma hayatına. Öpüyorum :)

    YanıtlaSil
  9. Sevgili arkadaşlarım, canlarım benim. Hoşbulduk, inanın en çok sizi özledim, sizinle paylaşmayınca hep yarım kalıyor, paylaşımımız hiç bitmesin

    YanıtlaSil
  10. Son resme bayıldım çok çok güzel hepsi güzel de o ayrı:)
    Hoş geldiniz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder