ÇİÇEKLER YAPIYOR ELİM

Yazı uğurluyorum ya usul usul, elim çiçeklere gidiyor (hiç gitmez ya) daha çok... Aslında amacım ayçiçekleri yapmaktı ama bu çiçekler çıktı ortaya. Sevdim ben kendilerini, görenlerde beğendi hatta bir bijuteri için sipariş aldım, farklı renklerde çalışacağım.
Dün akşam eve geldik, yemek faslı derken evin hiç bitmeyen işlerine daldım. Tarçını çamaşır makinasının önününde yıkanan çamaşırları izlerken görüp katıla katıla güldüm. Bilge' nin okul şikayetlerini dinledim (bir çocuk saçını çekmiş falan filan), faranjiti nükseden Koca' nın sümüklü mendillerini topladım, pencere önündeki kaktüslerimin üzerinde gezmeye çalışan tarçın hanımın döktüklerini de toplayıp "puuuf" dedim. Bitti mi, bitmedi...Kapluşbağın suyunu değiştirip, kafasını okşadım. Burnumu tuta tuta kedi kumunu da temizleyip"yeter yaw "dedim. Elimde sürünen kitabı bırakıp, yeni bir kitaba başladım ve uyuya kaldım. Sabah hıçkıra hıçkıra ağlayarak uyandım. Rüyamda ne gördüğümü birtürlü hatırlayamadım ama öyle çok ağlamışım ki, uyandığımda ıslak yastığıma yüzümü gömüp, ağlamaya devam ettim. Mutsuz falan değilim, yorgunum belki, belki havadan...bilemiyorum. Ofise geldim, bilgisayarı açtım, Tülin Abla' nın bloğunu gördüm harbi duygulandım, gözlerim doldu, kızımla öyle tatlılar ki:))
Hayatın bu güzel insanları bana kazandırması ne güzel, ne kadar şanslıyım diye düşünüyorum...

Yorumlar

  1. Benim kocaman ailemin bir parçasısınız.
    Teşekkür ederim.
    Bu arada hayırlı olsun siparişlerin canım.

    YanıtlaSil
  2. Çok güzeller, bayıldım.Bende sipariş vermek istiyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Şansın her zaman devam etsin Sevdacığım. Takıma da bayıldım ellerine sağlık. Bol kazançlar.

    YanıtlaSil
  4. "...bu çiçekler çıktı" diyorsun ama yine de bakar bakmaz ayçiçeğini anımsatıyor. Çok sevimli olmuşlar.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzel olmuşlar çiçeklerin, stışın bol olsun inşallah.Ellerine sağlık. Bilgeciği öpüyorum kocaman bu sabah ben de ilk Tülin'in bloğna girdim ve yanlış mı bogdayım deyip adrese baktım:) hep sende görmeye alıştığımdan olsa gerek.

    YanıtlaSil
  6. Çicekleri detaylarıyla ne kadar güzel yapmışsın Sevdacığım. Bilge'nin saçını çeken benim oğlan olmasın.Kız anneleri şikayet ediyor, bu akşam tekrar konuşacağız.Kreşte yapmadığı huylar edindi.Sen rüyanda ağlamışsın, bende son günlerde rüyalarımda hep denizde yüzdüğümü görüyorum.Hayra yoralım, hayır olsun...

    YanıtlaSil
  7. Tülin ablacığım bizde aynen öyle hissediyoruz sağol canım

    YanıtlaSil
  8. Asortik krepciğim ne demek, elbette:))

    YanıtlaSil
  9. Nihal ablacığım teşekkür ederim beğenmene sevindim

    YanıtlaSil
  10. Fiamma teşekkür ederim, değil mi ben de baktım kaldım

    YanıtlaSil
  11. nazancığım valla yolup duruyorlar kızımı, ne yapacağız bilmiyorum, bir kıstıracağım kşede birini:)))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder