KURDELA NAKIŞI YASTIK

Tatilden önce yazmıştım, aldığım iki yastık siparişini yetiştirmem gerekiyor diye. Tatilde tamamladım, annem de astarlayıp dikti. Dönüşte teslim ettim.
Uzun süredir kurdelaları elime almıyordum, önce panikledim ama sonra rahatça yaptım. Baktım bloglarda boy boy tatilde yapılan işler var, kıskandım:)) Ben de koyayım dedim. Modeli alıcı belirlemişti ben, biraz ilave yaptım. Annem çok zor beğenir, ondan aferin aldım, çok mutlu oldum:)) Ama bir daha hiç bir işi bu kadar uzatmamaya karar verdim, aldığım anda yapacağım.

Geldiğimizden beri bir koşuşturmadır gidiyor. Bir taraftan takılar, bir tarftan ofis işleri, bayramdan sonraya tahsilatları sallayan müşteriler, evin bitmeyen temizliği, Bilge' nin okul hazırlıkları. Bir de bu araya Sevgili Kocam yarın köye gidip, pazar günü dönelim diye tutturdu. Nasıl olacak hiç bilmiyorum, belki yarın yollarda olabiliriz. Hayat bu kadar hızlı akarken, ben hep geri de kalıyormuşum gibi geliyor. Kafamın içi listelerle dolu, durağan günleri özledim. Bu arada dün, çok yoğun değilim oturup kitap okuyacağım diye yazmıştım ama hayal oldu, bir satır bile okuyamadım. Sabah Bilge'yle düştük yollara, PTT, banka ardından önlük bulmaca derken öğlene kendimizi ofise zor attık. Kızımın ağzı kulaklarında kırmızı önlüğünü, beyaz yakasını falanını, filanını aldık ya ondan mutlusu yok. Bir de herkese dişini gösterme modundayız hala. Kalıcı diş mevzusunu nasıl anladıysa, ne yiyip içerse "bu yediklerim dişimi kaldıracak değil mi" diyor:))
Ben de anlatmaktan yorulmuş bir vaziyette "ye tabi, dişini kaldıracak bunlar" diyorum...

Yorumlar

  1. desende işlemede nefis olmuş, hangi markayı alıyorsun kurdelede merak ettim.

    YanıtlaSil
  2. Çok şık olmuş Sevdacığım. El atmadığım işlerden bir taneside kurdale nakışı. Ellerine sağlık. İyi kazançlar. Bilgeyi de öpüyorum.

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık. harika bir şey çıkarmışsın ortaya. kurdele nakışı hiç yapmadım ilgi duymadım ama kesinlikle bilmeyi isterdim.

    bu aralar ben de kitap okuma modunda değilim.

    YanıtlaSil
  4. Ne kadar zarif bir iş bu, ellerine sağlık Sevdacım, Bilgem okula mı başladı, canım benim, inşallah üniversite günlerini de görürüm tatlımın :)

    YanıtlaSil
  5. Çok beğendim Sevda,pasajın için de yap bunlardan bence.

    YanıtlaSil
  6. Ne güzeldir şimdi o okul heyecanı, önlükler, alışveriş, Ahhh Bilgeciğim yerinde olmak isterdim.
    Sevdacığım işler yoluna girer yetişemiyorum diye sıkma ve yorma kendini, bırak şu yazın son günlerinin keyfini çıkar. Kuzu okula gidince boşluk bile hissedersin. KUrdela nakışı çok güzel olmuş, el atmadığım konulardan ama zevkli olsa gerek heveslendim:))

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Noblesse teşekkür ederim, bu konuda sizin elinize su dökemem, beğenmenize çok sevindim. Kurdelaları İzmir Caddesinde Erdoğan' dan alıyorum. Markasını bilmiyorum metre işi satılanlare varya onlardan, fiyatı da çok uygun.

    YanıtlaSil
  8. Dilekciğim sağol canım, beğenmen ne güzel

    YanıtlaSil
  9. Nilhancığım aslında çok kolay ve çok zevkli bir iş kurdela nakışı, resim yapmak gib,i geliyor bana

    YanıtlaSil
  10. Banu ablam sağol canım, başladı bugün kızım okula çok heyecanlıyım, içim kıpır kıpır

    YanıtlaSil
  11. Tülin ablam canım bugün sesini duydumya ne kadar duygulandım, ne kadar mutlu oldum. Beğenmenmene sevindim

    YanıtlaSil
  12. Fiammacığım, nasıl güzel nasıl garip bir heyecan bu, benim de aklıma sık sık okula başladığım zamanlar geldi. Annem çenemden bıkıp çok önce siyah bir önlük dikmişti bana onunla yatıp kalkıyordum:)) Bence dene derim çok keyif alırsın ve eminim çok güzel şeyler yaparsın, öpüyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder