GÖRMEMİŞİN EBRULARI

Yeni öğrenen, hocasının bunları ilerde hiç beğenmeyeceksin lafına dudak büken, görmemiş ben, yaptığım ilk ebrulardan hemen ayraçlar yaptım. Yaptım dediğim, kesip pvc'lettim, daha püsküllenecek, süslenecek ama dayanamadım koydum buraya:))
Hızımı alamadım küçük çerçeveler aldım mağnetler hazırladım, arkalarına mıknatıs alacağım, bir de dayanamayıp ofisteki duvarıma astım:)) Baktıkça gülümsüyorum, ne güzel insanın yeni birşeyler öğrenmesi, yaptıklarını sevip, bağrına basması, pek sevindirik oldum:)))

Dün Bilge' yi aç kalmakla tehdit edip market alışverişine gitmek için zor ikna ettim. Sıkı sıkı giyinip, kapşonlarımızı geçirdik kafamıza, dışarısı o kadar soğuktu ki. Aramızdaki diyoloğu aynen aktarıyorum:

Bilge : Aman ne soğuk böyle
Ben: Evet dondum
Bilge: Yüzümü elle bak kutup ayısı kadar soğuğum
Ben: :)))) ben de, ben de, eskimo gibi olabilirim
Bilge: Hım o zaman sen eskimosun, ben yenimo
Ben::)))))))))))))))))))))))))))))))))
Benim yenimo bu hafta başından beri şikayet etmeden gidiyor okula , öğretmeniyle iki haftadır iyi diyerek tahtaya vuruyoruz.
Kapluşbağ akvaryumundaki yapma niliüfer yaprağını itinayla üstüne çekip uyuklamaya başladı:)) Tarçın hergün benim için bir saksı deviriyor ve bizi kapıda karşılıyor artık. Bilge' de inatla eve gelirken zile basıyor, Tarçın kapıyı belki açar diye:))

Yorumlar

  1. Eskimo/yenimo çok hoş:) Ne kadar kıvrak zekaları var dilerim güzel yerlere getirsin yavrularımızı o güzel zekaları.
    Ebruların da pk hoş ben de ikeadan onlarca çerçeve alıp koridoru boydan boya resim yapacağım bakalım:)

    YanıtlaSil
  2. Çılgın ana-kız:)) Kaplumbağanız kış uyksuna geçti demek, üşüdü garip. Biz ilk aldığımızda hayvanı öldü sanmıştık kıpırdamayınca, bi tek ayılar kış uykusuna yatar sanıyoduk da:))
    Öhö öhö, ayraçlardan birinin benim olacağını bilmek hoş bir duygu:)))

    YanıtlaSil
  3. Sevgili eskimo ve yenimo :) Sizin diyaloğunuza hayran kaldım ve tabiki ayraçlara da. Püsküllendikleri zaman daha güzel olacaklarından hiç şüphem yok. Ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  4. Nehir İda, hem de nasıl kıvrak, iyi kide öyleler renk katıyorlar hayatımıza, bekliyorum resimlerini

    YanıtlaSil
  5. Leylak Ablam uyuyor bizimki, arada kıpraşıyor ama genelde uyku halinde, bir taneyle yetineceğimi mi düşünüyorsun bu arda:))

    YanıtlaSil
  6. Buğdayım ayraçlar pek şirin oldular ama pek de çoklar, bazılarını boncuklayıp ipledim, püsküllerim vardı bir ara yaptığım bugün bulmayı umut ediyorum, olmadı tekrar yapacağım:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder