HAFTA SONU

Ne kadar kuyruğu dik tutmaya çalışsamda cuma günü işe gidecek hiç halim yoktu. Hafta sonu tatilini erken başlattım, cuma günü bolca dinlendim. Cumartesi kursa gittik. Gittiğimde ebru kursu için bir ben vardım akşama kadar altı kişi olduk. Malzemeleri belirledik,bir heves gidip aldık, haftaya başlıyoruz.
Pazar günü bu kız beni meraktan öldürdü. Ortalıkta şıngır şıngır dolaşırken birden kayboldu. Evde aramadığım yer kalmadı. Yok, bulamıyorum. Bu arada Bilge' yle babası başbaşa gezmeye çıktı ben hala evde kedi arıyorum. O kadar canım sıkıldıki, kuş olsa uçacak yeri yok her yer kapalı Ankara çok soğudu iki gündür kombiyi çalıştırıyorum. Sabahtan kışlıkları çıkarttım, hurçlardan birineemi girdi diye tekrar boşalttım, heryere baktım (buzdolabına bile:)) Enson pes ettim koltuğa oturdum düşünüyorum, birden aklıma geldi. Kütüphanenin altında kocaman bir çekmece var bir açtım benim yünlerin arasında bana bakıyor. O kadar sevindim ki:)) Bilge bazen kumandaları biz bulamayalım diye buraya saklıyor. Eve gelince "kedi oraya şaka olsun diye koyduğunu ve unuttuğunu söyledi, bir daha yapma emi" dedim. Hınzırca gülümsedi "ama kedi istedi beni buraya koyar mısın dedi" hadi len ordan diyeceğim kedi konuşur mu, ama başta kedi söyledi demişim, bir daha yapma çok korkmuş diyerek konuyu kapattım. Ama işin kötüsü Tarçın hanım çekmecede bulunduğu sürece bir kere bile miyav demedi, çok mu beğendi ne:))
Hafta sonu bolca kitap okudum." Mutfak Tanrısı " bitti, güzel de bir film izledim. Onlardan yarın bahsederim.
Biraz önce fark ettim kızkardeş söyledi, kelebek maketi ve oyun hakkında hiçbirşey yazmamışsın dedi. Yazmıştım oysa nereye gittiler anlamadım. Kelebek maketi malum, bu seferkini Bilge ayırdı ben tamamladım. Aslında ben pek zevk almıyorum, ama bitince mutlu oluyoruz. Bilge' de ben yaptım diye hava atıyor:)) Sırada arı maketi var...
Oyunu da hafta sonu aldık. Pek zevkli Bilge'yle paylaşamıyoruz. Büyükler için olanı da var. Bunu biraz çözeyim kendime de ondan alacağım. Önce pek aptal hissettiriyor ama sonrası keyifli.
Hepimize sağlıklı ve keyifli bir hafta sonu diliyorum...

Yorumlar

  1. Sevda'cığım, yanlış hatırlamıyorsam, sen kedileri seviyor ama dokunamıyordun değil mi? Ama bak seninde kalbini çaldı 4 bacaklı bir bacaksız :) Çok şekermiş Tarçın Hanım. İsmi de pek yakışmış. Uyku küçükken bir seferinde biz de böyle bir korku yaşamıştık, bütün aile seferber olduk ara ar yok. Sonunda çamaşır makinesinin içinde bulduk. Saklambaç oynuyormuş alçak.
    Yakın zamanda sana kendi dilini de öğretecek, miyavlarının tonu ile mama, saklamçaç, boğuşma, ordan kalk ben yatacağım, kaka yaptım kumumu temizle, canım sıkıldı, gel bana masaj yap, oyuncağım koltuğun altına kaçtı gel al bakiim şunu komutlarını net olarak anlayacaksın ve iki elin kanda olsa, paşa paşa itaat edeceksin :)
    Ben kocamı Fener voleybol takımının final maçını izlerken yerinden kalkıp "oğluşum niye buraya atıyorsun bunu" diye konuşarak vitrinin altından oyuncak çıkarmaya çalışırken gördüm ya, artık bu bacaksızların bize istedikleri herşeyi anında yaptıracaklarına iman ettim :)
    O düğme burunu benim için öp.

    YanıtlaSil
  2. Dinlenebilmene sevindim. Çünkü ben bu aralar pek dinlenemiyorum. İlk aldığımız zamanlarda madam da aynı şeyi yapmıştı. Şimdi artık alıştığım için onu ortada görmeyince panik olmuyorum. Aklında bulunsun, çekmece, dolap içleri, yatak içleri gibi yerleri çok seviyorlar. Madam bizim yatağın içine giriyor yani nevresimle yatak örtüsü arasında akşama kadar uyur.

    YanıtlaSil
  3. Kediciğin maceraları başlamış.Yerini bence çok sevmiş o bu yüzden sesi çıkmamış zaten işleri güçleri tembellik değil mi?;))
    İyi haftalar,kitap açıklamasını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  4. Bu olayı senden dinlemek hoştu,okurken yine de gülümsedim :)

    YanıtlaSil
  5. Okurken kahkahalar attım, kedi de muzur Bilge de:))ikisi de birbirini bulmuş:)) rejim derken bünyeni zayıflatma bence biraz ertele o rejim işini Sevdacığımtam mevsim dönümü vucut zaten yeni bir moda giriyor özellikle kontrollu gir bu evreye.

    YanıtlaSil
  6. Nihal Ablacığım yorumun ne güzeldi bayıldım. Benim kedilere dokunamamk gibi bir korkum yoktu, ama daha çok köpek severim derdim. 4,5 yıl güzel bir pekinese annelik yaptım.Kediler bana hep daha soğuk gelirdi. Ama öyle DEĞİLMİŞ:)) söylediğin gibi alışacağız diline ama çok komik, hayatımıza çok güzel bir renk kattı

    YanıtlaSil
  7. Dilekciğim sağol canım, aman dikkat et bu hastalık çok yorgun olduğun zaman vuruyor. Alışacağız hanımefendiye, tabi Bilge hanımın hayvan sevgisinede:))

    YanıtlaSil
  8. Nataliciğim,sorma başladı maceralarımız, benim yüreğimi hoplatarak. Ama bulunca o kadar çok sevindim ki:)) Kitabı beğeneceksin bugün yazdım

    YanıtlaSil
  9. Tülin ablacığım aklıma geldikçe ben hala gülümsüyorum:))

    YanıtlaSil
  10. Fiammacığım bakalım ne maceralar bekliyor bu iki kafadarla bizi:)) Rejim yaklaşık iki aydır devam ediyor ve hayatımda ilk kez iyi gidiyor. Çok zorlamıyorum kendimi, rejimden çok sağlıklı beslenme olsun, hayat düzenim olsun istiyorum. Sonuçları beni mutlu ediyor, bakma sen benim kek yemiyormuş gibi yapmama, yiyiorum ama azıcık:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder