KOLYE UÇLARI

Dün topladım polimer killerimi eve götürdüm, ofiste yapamıyorum evde yapayım dedim. Daha çok yaparım zannetmiştim ama bu kadar çıktı:)) Dün sabhki hayallerimde çorba dışında gerçekten hayal oldu. Evin işleri, Bilge' nin arkadaşları, çamaşır yıkamaca, ütülemece, katlamacayla geçti bütün gün. Erkenden de uyuya kalmışım, sabah Koca horlamasıyla zıpladım yataktan. Ezan okunuyordu, aldım elime kitabımı salona kaçtım. Kitabı bitirmek üzereyken Tarçının mırıltılarından etkilendim sanırım tekrar uyumuşum. Bir uyandım okul vaktine yarım saat var. Allah' tan Bilge' de uyanmış Tarçın'ın peşinden koşturuyordu. Hemen hazırlandık, şikayet etmeye vakti bile kalmadı bizim kuzunun:)) Hep böyle mi yapsam ne:))
Anglez zincirini annemden çok zor öğrenmiştim, anlatmayı hiç sevmez bizimki, burda çok güzel anlatımı var, işinize yarayacağını düşünüyorum.

Yorumlar

  1. Bu gül tasarımlarını çok seviyorum Sevda.Özeniyorum yaptıklarına ama ona da el atarsam halim ne olur bilemiyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ooo Sevda'cığım, hızlısın maşallah. Hepsi çok zarif, ama benim gözüm hep büyük parçalarda. Açgözlüyüm galiba :)) O büyük gül dekorlu olana bayıldım. Ellerine sağlık.
    Bana yazdığın cevaptaki link açılmıyor, buraya da yazdığına çok sevindim. VAlla harika zamanlama oldu. Tekrar teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. Ne güzel olmuşlar,çıtır çıtır.

    YanıtlaSil
  4. Ellerine sağlık Sevda. Çok güzel olmuşlar. Yok yok ben de yapmam lazım bunlardan çok kıskandım valla.

    YanıtlaSil
  5. hepsi birbirinden güzel ve şık zevkine, emeğine sağlık...

    YanıtlaSil
  6. Nazancığım bak hep diyorum gelin bir gün bana yapalım beraber ondan sonra yapmaya karar vereceksniz eminim, o kadar zevkliki:))

    YanıtlaSil
  7. Nihal Ablacığım aslında ben de büyük parçaları seviyorum ama daha tam cesaret edemiyorum yavaş yavaş deniyorum. Zincir çok işine yarayacak eminim, ne güzel faydam oldu çok sevindim

    YanıtlaSil
  8. Tülin ablacığım akşam uçların çoğunu kordonladım Tarçında yemeye çaluşıyordu hoşuna gitti değil mi çıtır çıtır dedim, şimdi yorumunu görünce aklıma geldi:))

    YanıtlaSil
  9. Dilekciğim Nazana da söylediğim gibi gelin beraber bir yapalım eminim bırakamayacaksınız:))

    YanıtlaSil
  10. Cimcime teşekkür ederim beğenmen ne güzel

    YanıtlaSil

Yorum Gönder