PAZAR GEZMESİ

Dün cansıkıcı başladı gün, sebebini anlatmayacağım. Kafamda attım bir köşeye, derken Leylak Dalı çağırmıştı görüşelim diye. Saatlerimiz uyuşmadı ona üzülürken Tülin Abla aradı.
Ne iyi etti, Yenişehir pazarında buluştuk. Biz ilk kez gidiyorduk bu pazara, güzel sohbetimiz eşliğinde gezdik pazarı. Tüm sıkıntılar uçttu gitti. Çantamız pazar ganimetleriyle doldu.
Mola verdiğimiz yerde gördük bu kediyi, artık gördüğümüz tüm kedileri fotoğraflıyorum. Bizim Tarçın' ın on katı vardı, ama ne güzel değil mi? Bulmuş güneşi, arabanın üstünde nerdeyse ön camı kaplamıştı:))
Bugün saçlarımı boyatmam lazım, beyazlarım el sallıyor ama nasıl üşeniyorum, umarım giderim:)))


Yorumlar

  1. Üşenme Sevda, git boyat.İnsanın ruh hali bir anda düzeliyor. Perşembe pazarına bir gün hepimiz birlikte gitsek ne kadar güzel olur.

    YanıtlaSil
  2. Umarım canını skına konu çok önemli değildi. İnsanın o anda kalk gidelim diyeceği dostlarının olası ne kadar güzel. Keyifli günlerin olsun...

    YanıtlaSil
  3. Oh ne güzel. Bir gün de giderseniz beni çağırın diyecektim. Gelemem perşembeleri öğlen tatilinde koro çalışması olduğunu unuttum. Neyse bayağı mutlu görünüyorsunuz. Ne güzel.

    YanıtlaSil
  4. Ne sakin bir pazar değil mi?

    YanıtlaSil

Yorum Gönder