TAMAMLADIKLARIM

Bu işle uğraşan herkeste olduğu gibi bende de yapılacaklar kutusu var ve hep dolu:)) Hep önce bunları tamamlayıp, yeni birşeyler yapayım diyorum ama olmuyor. Bunlar da o kutudan çıkanlar.


Bileklik denemelerim devam ediyor, bugünlerde hep öresim var.


Boncuklar örüyorum, çiçekler örüyorum, bir tek iğne oyası öremiyorum.
Annemden öğreneceklerim arasında ilk sırada. Tabi hazır malzemede var ama yerini tutumuyor bence.
Öyle bir maviymiş ki bu mavi, nasıl çekersem çekeyim renk patladı:(( Ama öyle güzel bir renk ki,yaparken insanın içini ısıtıyor.
Bugün anne çocuk eğitimi kursum var önce ona gideceğim, sonra evde biraz temizlik ve kendimi mutfağa atma planım var. Bugün Sevgili Beste' nin elma reçelinden yapacağım. Hadi bana kolay gelsin:))

Yorumlar

  1. Hepsi çok güzelde mavi muhteşemmiş Sevda.Ellerine sağlık. Ayrıca kolay gelsin.Okuyunca evde kalıp, bir şeyler yapma isteğim arttı ama ne mümkün..

    YanıtlaSil
  2. Ellerine sağlık, her biri ayrı güzellikte ve zariflikte. Tabii kide sana kolay gelsin.

    YanıtlaSil
  3. O siyah bilekliğin kolyesi de pek güzel olur.. hele tasma gibi olursa.. ben çok severim.. biraz kasvetlidir o tip kolyeler ama..

    YanıtlaSil
  4. Mavi de maviymiş ama ...Buraya geldi enerjisi...Güzel olmuşlar , ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  5. Boncuk örmelerine bayılıyorum senin, ne güzel yapıyorsun, daha deneyemedim onlardan :)

    YanıtlaSil
  6. çok güzeller,emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Nazancığım, artık kendi kendimi yarım gün çalışmaya terfi ettirdim, öleden sonraları evdeyim ama inan evin işi bitmiyor:((((( önceden daha iyiyidi gözüme görünmüyordu en azından:))

    YanıtlaSil
  8. Dilekciğim sağol canım, baya iş yaptım dün

    YanıtlaSil
  9. Deli hatunum benim de aklımdan öyle bir kolye yapmak geçiyor yakışır ama değil mi, kasvetli ama zarifte duruyor kerata:))

    YanıtlaSil
  10. İçimizdeki karnaval , geldimi oralara enerjisi ne güzel teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil
  11. Banı ablacığım kafan boşken başlayacaksın boncuk örme denemelerine. Ben kafam bir milyon başlamıştım, üç günümü almıştı hapishane işini öğrenmek ama sen becerikli hatunsun çabucak yaparsın eminim

    YanıtlaSil
  12. Cimcime teşekkür ederim, pazar günü kulaklarını çınlattım senin küçük kekelerden yapıyorum (iki haftadır) bir de portakal ilave ederek kakaosuz yaptım nefis oldu, kızımın beslenme çantasına mis gibi kondu:))

    YanıtlaSil
  13. Ah o kutular. Hem insana "orada yedek hazinem var" hissi veriyor, bir yandan da "bitirsene, bitirsene" diye beynini tırmalıyor.
    Hepsi çok hoş, favorim siyah bilezik. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder