İKİ FİLM

Artık gitme hazırlıklarına iyice hız verip, evi toparladıkan sonra ve çamaşır makinasını "iyi ki varsın "diye çalıştırıp, Bilge' nin de önce komşu gezmesine gitmesi, ardından arkadaşıylşa "Arablar 2" filmini izlemesini fırsat bilip kuruldum televizyonun başına.
"La Ligne Droite" Başlama Çizgisi diye gösterilmiş sinemamızda. Kaza sonucu görme yeteneğini kaybetmiş Yannick ve hapisten yeni çıkmış Leyla' nın öyküsü. Filmden çok bahsetmeyim, büyüsü kaçmasın, ben çok beğendim, izleyin derim.
"Bir Avuç Deniz" çok ilginç bir filmdi. Konusu başta çok sıradan gelmişti, sonunu merak ederek izledim. Sonu çok ilginçti, sıkılmadan izledim. Güzel miydi, bilmiyorum ama sıkılmadım, ilginçti diyebilirim.
"Umarım iyi filmler izleyebilirim " dileğim, bir parça gerçekleşti:))
Bilge Antalya' ya gideceğimiz için çok heyecanlı, tabi ben de. Gerçi bu havalarda yollarda olmayı çok sevmiyorum ama Antalya' nın bizi güneşle karşılayacağından umutluyum. Ailemi, Beydağlarını ve tabiki denizi çok özledim. Bayramlar herzaman buruk geçiyor benim için ama yanında getirdiği güzellikler tesellim. Yazamazsam şimdiden iyi bayramlar diliyorum hepinize. Sıcacık, umut dolu ve keyifli olsun...

Yorumlar

  1. Güzel filmler ben de izlemek istiyorum,bakalım artık ne zaman:)
    Antalya geziniz ve bayramınız umarım keyifli geçer...
    Şimdiden kutlu olsun,sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. İzle Nataliciğim eminim keyif alacaksın. Dileklerine amin diyorum ve hepimiz için olsun, öpüyorum

    YanıtlaSil

Yorum Gönder