YÜZÜKLER VE BİLEKLİKLER

Bu yüzüğümü uzun süredir severek kullanıyorum, ilk yaptıklarımdan, fotoğrafını koymadığımı fark ettim, eksik olmasın dedim:))
Bunlar da yeni yaptıklarımdan
Renklerini çok sevdim
Bu bilekliğin kordon örgüsünü bir arkadaşım yanlışlıkla buldu. Başka birşey yapmaya çalışırken çıktı ortaya. Tabi bana da gün doğdu. Çok çabuk örülüyor, güzel de duruyor. Maviş ipim yetmediği için kazara bileklik oldu, fena da olmadı:))

Bu artan killeri değerlendirdiğim bir modeldi, kolye yapmıştım daha önce, bilekliği de güzel olur mu dedik.Özellikle daha canlı renklerden yazlık çalışılabilir diye düşünüyorum.
Sırada kolyeler var bugün birleştireceğim, bir de iğne oyasına merak sardımya, onunla uğraşıyorum. Annem 12 yaşında öğrenmiş iğne oyasını, o kadar güzel yapıyor ki. Ben de naçizane uydur kaydır formunda denemketeyim. Ortaya güzel birşeyler çıkarsa gösteririm, çıkmazsa bilin ki becerememişimdir:))Ankara bugün buz gibi, öğlen anne çocuk eğitimi kursuna gideceğim, sonra kızımı alıp eve gelince, sıcacık bir tarhana çorbası yapacağım. (Tarhana annemden geldi) "Gurmenin Son Yemeğini" okumaya devam edip, iğne oyalarıyla cebelleşirim diye düşünüyorum:)))

Yorumlar

  1. hepsi çok çok güzel olmuşlar.ellerine ve emeğine sağlık.iğne oyası bende denemiştim. ama bir iki basit modelden öteye geçemedim.anneminde yatak örtüleri felan var iğne oyasından nasıl bir sabırmış diyorum bazen.inşallah sizinkilerde güzel olur.kolay gelsin

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel hepsi de .Ne güzel şeyler üretiyorsun , emeğine sağlık canım...
    Kızınla sana bol keyifler :)

    YanıtlaSil
  3. çok güzeller, ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  4. y yanlışlıkla bulunan örgülü bilekliği çok sevdim.. :)

    YanıtlaSil
  5. Canımcım anneciğin şöyle yaparken aşama aşama çeksen hatta video gibi biz de öğrensek senle:))Benim çevremde hiç zat yok iğne oyası yapan bulsam birini öğrenmek hevesindeyim çokca:)) Bileklik çok güzel olmuş, kordonunun daha basit örme şekli var ee zamanla onu da öğreneceksin dermişim. İpucu bu kadar sana:))

    YanıtlaSil
  6. ilk yüzük(tabi diğerleri de öyle) muhteşem , kil çalışması mı bilmiyorum nasıl bir şey ama süper bayıldım , emeğine sağlık

    YanıtlaSil
  7. Ellerine sağlık Sevdacığım. Hepsi de çok şık olmuşlar. Kolay gelsin canımcım.

    YanıtlaSil
  8. Mihrimah çok teşekkür ederim,iğne oyası gerçekten sabır istiyor, bir de elinin alışması lazım sanırım, baklım deniyorum:))

    YanıtlaSil
  9. Düşlerimden inciler, cok tatlısın, benimki kendime bir nevi terapi işte ama böyle beğenilince çok mutlu oluyorum:))

    YanıtlaSil
  10. Noblesse çok teşekkür ederim, beğenmeniz ne güzel

    YanıtlaSil
  11. Deli Annem çok cici değil mi, ben de sevdim

    YanıtlaSil
  12. Fiammacığım merak ettim şimdik, neyse bir gün bulurum:)) Annemi yaparken videoya çektim unutmayım diye o kadar komik ki, annem pek sevmez ve beceremez öğretmeyi o yüzden yayınlayabileceğim birşey değil yani, ama dua et becereyim kare kare fotoğraflarım sana söz.

    YanıtlaSil
  13. Cimcime benim de favorim o hatta şu an parmağımda. Polimer kille bilinen adıyla fimoyla yapıyorum.Çok teşekkür ederim canım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder