Dün bu resmi Bilge üniversiteli bir öğrencinin ödev konusu için yapmış. Hemen fotoğrafını çektim. "Babası, annesi, kendisi, kedisi"
Koca'yla bayıldık, bakıp bakıp güldük.
Dün kızlarla Lösev' e gittik. Hediyelerimizi bırakıp, yüzümüzde kocaman gülümsemelerle çıktık.
Biraz oturup sohbet ettik. Sevgili Dilek' le tanıştım demiyorum, yüz yüze geldik diyeyim. Tam düşündüğüm gibi, çok tatlı bir insan. Sevgili Nazan ,Tülin Abla ve Dilek'le keyfifli bir sohbetten sonra ayrıldık. Yine cebimde keyifli kazanımlar döndüm eve. Rabbime şükredip, günlerimiz hep böyle olsun diye diledim.
Bu yılı böyle kapatıyorum, hepimize sağlık, mutluluk ve keyif getirsin diyorum.
MUTLU YILLAR.............

Yorumlar

  1. Güleç yüzlü kız.

    YanıtlaSil
  2. Sana da mutlu yıllar Sevdacığım.Bilge'yi benim için öp, resmini çok sevdim..

    YanıtlaSil
  3. Babanın ayakkabılarıyla senin saçlarına bayıldım. Bir numaralı arkadaşım 1 numara:))

    YanıtlaSil
  4. Resim 10 numara. Bilgecim emeğine sağlık. bayıldım.

    Mutlu yıllar

    YanıtlaSil
  5. O resimde en uçtaki minik kedi var yaa. o kediyi çizen elleri öper koklarım ben. Oy ne tatlı yaaa, nasılda sıralamış ve aile fertleri arasına katmış kedisini...Yarın Bade okula başlıyor, Bilge ablasının yolunda gider inşallah biraz fazla yabani ve evcimen bizim kız, yüreğim pır pır bu yüzden, inşallah çabuk alışır.
    Yanii diğer konu için ne diyeyim ben şimdi, kıskanmıyorum sizi bir araya gelin iki hoş sohbet edin iki kahkaha atın, tüm sevdiklerim ve beraber keyif alacağımı bildiklerimbir araya gelmişsiniz işte yine...

    YanıtlaSil
  6. Dilek: ))))))))) öyle değil mi?

    YanıtlaSil
  7. Nazancığım öptüm kocaman sağol canım

    YanıtlaSil
  8. Leylak abla çok tatlısın öpüyorum

    YanıtlaSil
  9. Nilhancığım çok güzel değil mi:))

    YanıtlaSil
  10. Fiammacığım çok tatlısın ben hep resim yaptıktan sonra minik ellerini öperim onun o da yüzümü okşar ya da saçımı. Komiğiz böyle, çocuklar bizden daha çabuk alışıyorlar yeni ortamlara emini Bade üstesinden gelir. Ama çok iyi anlıyorum seni aynı şeyleri ben de hissetmiştim. Senin kulaklarını bolca çınlatıık, gönderdiğin kitaplardan biri daha beni ziyarette en kısa zamanda başlayacağım, öpüyorum kocaman

    YanıtlaSil

Yorum Gönder