EV HALLERİ

Hafta sonu misafirimiz vardı. Sevgili Kocamın bildiğim tek dostu geldi. Onlar takıldılar birlikte, bizde Bilge'yle düştük yollara. Önce evin gaz ve su ihtiyacını halledip, benim kitaplarımı da aldıktan sonra kursa gittik. Bilge'nin işi bittikten sonra benim dersime sızdı. " Ben de ebru yapacağım" diye tutturup, sabırla sırasını bekledi. Tamamladığında yüzünde gülücükler, çıktık kurstan. Tabi akşam oldu, Koca bizi de aldı, dışarda keyifli bir yemek yedik.
O kadar yorulmuşum ki, sabırsızlıkla beklediğim kitabım elimde, bacaklarım zongurdarken, kolukta uyuya kalmışım:))
Sabah erkenden uyandım,herkes uyurken "Sinek Isırıklarının Müellifi" ni bitirdim.
Muhteşem bir kitaptı, tüm dostların beğenilerini biliyordum zaten, yazarı da Barış Bıçakçı olunca mutlu bir pazar sabahı oldu bana. Güzel bir temizlik yapıp, misafirimizi yolcu ettik, biraz alışveriş yapıp eve geldik. Sonrası yukarıda fotoğraflarda da gördüğünüz gibi geçti. Büyük kızım resim yaptı, küçük kızım onun dibinde uyukladı:)) Daha önce kedisi olan arkadaşım vardı ve eve gelen misafirden nefret ederdi. Bizim ufaklık direk misafirin kucağından inmedi, beni şaşırtmaya devam ediyor:))
Antalya' dan gelirken zeytin almıştım suyunu değiştirme faslını çok uzattığımı fark edip, gece tuzlu suyunu ayarlayıp, kapaklarını kapattıktan sonra gönül rahatlığıyla yattım.
Sabah aydınlık , bir parça güneş vardı odanın içinde, yüzüme kocaman bir gülümseme oturttu, güzel bir hafta diliyorum hepimize...

Yorumlar

  1. Değişik bir haftasonu geçirmişsiniz...büyük kızla küçük kız pozunu çok sevdim...
    Kitabı herkes methetti ben de alıcaaam...
    Sana da mutlu haftalar...

    YanıtlaSil
  2. kitap okumayalı aylaaaar oldu. ayıp bana vallahi.

    bu arada evde kedi beslemeye niye hala sıcak bakamıyorum anlamış değilim. oysa kızım bayılır eminim. ama bana çok uzak geliyor

    YanıtlaSil
  3. ya çok özeniyorum bukadar iş arsında bir de kitap okumaya zaman ayırmanıza... benim tek okuyabildiğim zaman yazın eczanede boş kalıbca... oysa ki kitap okumayı çok severim :)

    YanıtlaSil
  4. ebru kursuna gidiyorsun da biz neden hiçbir şey görmedik:((((

    YanıtlaSil
  5. çok şekermıs kedıcık cok severım hayvanları,kıtap okuyorum bu ara azara azar da olsa bu kıtabı da okumak ısterım,sevgıler..

    YanıtlaSil
  6. Ben bu ev hallerine bayıldım Sevdacığım. Ama ne olur Bilge duymasın, Tarçın süper süper eşşek. Tutup çenesinin altını kaşıyasım geldi. Bilgeciğimi de çok öp benim için.

    YanıtlaSil
  7. Natali kesinlikle okumalısın, eminim beğeneceksin.

    YanıtlaSil
  8. Tülin Abla, en kısa zamanda:))

    YanıtlaSil
  9. Nilhan at kafandan bu düşünceleri, önce zormuş gibi geliyor ama inan bir süre sonra öyle evin bir parçası haline geliyor ki, hele çocuğunla vakit geçirmesini izlemek herşeye değer

    YanıtlaSil
  10. Alev Özkan, artık takıntı oldu ben de, okumadan yatarsam gece uyanıp mutlaka okuyorum. Takıntı dedim ya:)) ama benim zaman şansım çok fazla bunu da inkar etmeyim

    YanıtlaSil
  11. Noblesse bugün koydum şaheserlerimi:)) daha güzel birşeyler çıkmadı yaaaa

    YanıtlaSil
  12. Zeymuran çok teşekkürler o bizim evin neşe kaynaklarından şımarık kızımız. Kitabı beğenirsiniz diye düşünüyorum

    YanıtlaSil
  13. Dilek hem de ne eşşek varya dün aldım suratını avcuma kocaman bir öpücük kondurdum burnuna, biri bana söylese inanmazdım, çok seviyorum sıpayı:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder