HAFTA SONU

Hafta sonu oldukça yorucuydu, ama güzeldi. Cumartesi kursa gittik. Kendi dersleri bittikten sonra,kızım bizim derse sızdı.
Derste üç kişiydik, rahat rahat yaptı, "şöyle yapın, şu renk kullanın " diye fikir beyan etti:)))
BağlantıBu kolaj kursumuzun duvarlarından. Sinema,tiyatro afişleri ve eski gazetelerle kapladılar. Çok güzel oldu. Ebru derslerimiz haftaya bitiyor. Yağlı boya resim yapmaya başlayacağız. "Ölmeden önce öğrenilecekler"listemdeydi, çok mutlu oldum. Ben kendi atölyemde ebruya devam edeceğim. Yağlı boya resim yapmak fikri şimdiden heycanlandırıyor beni, bakalım ne olacak.
Pazar günü misafir ağırladık evde. Bilge' nin kurstan arkadaşları geldi. Mantı partisi yaptık, benim meşhur balık şekilli mantımdan yapmıştım. Şimdi, çekerim, birazdan derken mantılar hüplendi, ben de fotoğraf çekmeyi unuttum. Bir ara buraya koymuştum fotoğrafını bu kez Bilge fark etmeden yaptım. Arkadaşlarım çok beğendiler, ben de pek sevindim onlar beğenince.
Bu vesileyle Sevgili Kocamla evi bir güzel temizledik, misler gibi oldu. Bu gün Lösev'e götüreceğim paketleri tamamlayacağım, hadi bana kolay gelsin:))

Yorumlar

  1. Süpersiniz anne kız neler yapıyorsunuz siz öyle :)
    Mantıda çok lezzetli gözüküyor ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. analı kızlı bakalım ne güzellikler çıkaracaksınız ortaya:)))

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık.çok güzel ve yoğun geçmiş hafta sonu.hep güzelliklerin size ve ailenize eşlik etmesi dileğiyle. sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Nesrin çok teşekkür ederim, inan güzeldi.

    YanıtlaSil
  5. Noblesse teşekkür ederim bakalım neler çıkacak:))

    YanıtlaSil
  6. mihrimah teşekkür ederim, güzel dilekleriniz hepimize olsun

    YanıtlaSil

Yorum Gönder