HAFTA SONU

Cumartesi sabah kar yağışıyla uyandık. Kursa gitsek mi, gitmesek mi diye düşünürken, öğlene doğru kardan pek eser kalmamıştı. Biz de hazırlanıp kursa gittik. Akşama kadar kursdaydık.
Pazar sabahı annem geldi Antalya' dan. Yurtdışından gelen teyzemle, burda yaşayan teyzemin evine bıraktık. Kızkardeşler birlikte bir hafta geçirecekler. Yılbaşından sonra da bize gelecek.
Fotoğraflar bu sabahtan. Dört gündür evde olmaya alışan kızım, sabah hazırlanıp okula gitmemek için uzun süre "uyuyorum" numarası yaptı. Tarçın "zaten ben uyuyorum, bana ilişme" modundaydı. Sabah çok erken Sinop' a doğru yola çıkan Koca'yla konuşup "yollar açık merak etme" haberini de aldıktan sonra, bir haftadır elimden düşmeyen ikiliyi yamacıma alıp "Bizim Düğünler" kitabını bitirdim. Çok beğendim, ayrıca yazacağım, "Yaşamak Zamanı Ölmek Zamanı" da akşama biter diye düşünüyorum.
Okulun tuvaletleri yapılmış, gönül rahatlığıyla kızımı okula bıraktım, cuma günü veterinere gidememiştim, öğleden sonraya randevu aldım. Dün annemi Teyzemlere bırakırken, dönüşte Bilge "yatıya kalacağım" diye ağladı, hepimiz o kadar şaşırdık ki, hafta sonu bırakacağıma söz verdim. "diş fırçan, diş macunun yok , olmaz böyle hazırlıksız" diyince ikna oldu. Offf, kızım gerçekten büyüyor:((((

Yorumlar

  1. yatıya kalmaya başladıktan sonra daha da büyüyecektir.bende amcamlarda kalmayı çoks everdim.Kuzenlerimle oynardım ,doya doya ..Çocuk olmak keyifli :)

    YanıtlaSil
  2. Tarçın ne güzel bakmş öyle:)) iç ısıtıyor..

    YanıtlaSil
  3. Dur bakalım daha, büyümesiyle birlikte daha neler neler büyüyecek :)

    YanıtlaSil
  4. Kitaplarla ilgili düşüncelerini meraktayım;)
    Bilge ve Tarçın'ın pozlarına bayıldım...

    YanıtlaSil
  5. Düşlerimden inciler ben de babannemlerde kalmaya bayılırdım, annem başkasına izin vermezdi:((

    YanıtlaSil
  6. Sinemciğim acayip bişiy bu tarçın hep "beni sev "duruşu var keratanın

    YanıtlaSil
  7. Banu ablam doğru söylüyorsun ama yavaş yavaş büyüsün yaaa

    YanıtlaSil
  8. Natali ikisi de çok güzel akşam bitirdim yakında yazarım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder