ORTALIĞI TOPARLADIM

Bu kolye ucu uzun zamandır çantamda dolaşıyor. İple sıkıiğneden şekli örüp, çeşitli boncuklarla süsledim. Ayn şekilden arkayıda yapıp birleştirdim. Daha önce de yapmıştım bu tarz, dün makarayla mumlu ipten kordon örüp tamamladım.
Elim değmişken bu ucada kordon ördüm, artık bugün yeni birşeyler yapayım diyorum. Gözüm boncuklarıma ve fimolara gidip geliyor. Ortalığı baya düzenledim, rahat rahat çalışırım diye düşünüyorum.
Gece Bilge' nin odasından seslendiğini duydum. Yastığımı kapıp gittim yanına, arkamdan Tarçın' da geldi. "Çok kötü kabus gördüm, sokak kedisi kanlar içindeydi" dedi."Ben fikrimi değiştirdim veteriner olacağım, birde ressam öğretmeni", "olur" dedim. Döndü arkasını uykuya dalarken "birde tiyatrocu olabilir miyim" dedi:))) "Olursun tabi, olursun" dedim. Ben de yanında tekrar uyuya kalmışım, çok acayip bir rüya gördüm, başka bir adamla evlenecekmişim, hazırlıklarla uğraşıyormuşum. Kocam da etrafta benimle dalga geçip duruyordu. Uyandım, sinir oldum. Kocama rüyamı anlattım güldü durdu, aynı rüyamdaki gibi:)))

Yorumlar

  1. Ne denri bilmiyorum ama ağır mı yediniz ana kız kabus görmüşsünüz böyle... Hayırdır de hayra gitsin. Çocuklar nasıl etkileniyor mutlaka o görüntüyü bir yerde görmüştür. Kolyem çok güzel olmuş ellerine sağlık canım.Aleti denedin mi?

    YanıtlaSil
  2. hayırdır inşallah. bence yorgan küçük gelmiş :) yalnız olmak istediği mesleklere bayıldım. inşallah mutlu olacağı bir mesleği olur annesi.

    YanıtlaSil
  3. ikiside çok şık birer tasarım olmuş ellerinize sağlık sevgiler

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık, çok şık olmuşlar

    YanıtlaSil
  5. Tülin ablam hayrdır valla:))

    YanıtlaSil
  6. Fiammacığım ağır da yemedik ama bilmiyorum yani. Cuma günü Bilge arkadaşına gitti, aldım elime aleti şifre çözer bir edayla yaptım çok güzel oldu. Bilge yaparken görünce tutturdu ben de yapayım diye ama yemedi gözü:)) Canım çok teşekkür ediyorum sayende bir güzellik daha öğrendim

    YanıtlaSil
  7. Nilhan amin diyorum yorgan kocaman ya ama benim kız deli yatıyor olabilir yani:))

    YanıtlaSil
  8. Mihrimah beğenmene sevindim teşekkür ediyorum

    YanıtlaSil
  9. Noblesse çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder