BEMBEYAZ

Hafta sonu okulda kırılan çocuklara Bilge' de katıldı. Bir taraftan burun akıntısı, bir taraftan öksürük. Bizde terletme çabaları, onda yatmama çabası şeklinde geçti. Tülin Abla'ya gitmek istiyordum, Koca şehir dışına çıktı, Bilge' de böyle olunca üzülerek gidemedim.
Kursa gidelim diye tutturdu, sıkı sıkı giydirdim, orda da çocukların durumu aynıydı, herkes hasta. Karakaleme devam ettik, hocanın yardımlarıyla yaptığım ilk çalışma, daha çoook çalışmam gerek çok.


Sabah okula gitmemeye ikna edemedim, "iyiyim ben, okula gideceğim" diye zıpladı yataktan.
Ortalığı da bembeya görünce uçtu havalara.
Öğretmenine "kötü olursa ararsınız" dedim, "hadi sen git işine, ben bakarım merak etme "dedi.Pek sevindim bu samimiyete.
Yolda nadiren bulduğum taksinin önüne üç kişi atladık, tekerlek farkıyla benim önümde durdu, şanslı hissettim kendimi.
Ağaçlar çok güzel, ortalık bembeyaz, çocuklar karla oynuyor.


Kuşlar çatı altlarına sığınmış, Allah dışarda kalana güç versin. Yollar rezalet durumda, herkes yaya, arabayla çıkmıyor çoğunluk. Ben de elimde kahvem, akşam uyuya kalıp kaçırdığım Behzat Ç' yi izlemeyi planlıyorum. Hepimize güzel bir hafta diliyorum.

Yorumlar

  1. Siz bu manzaralarla beni kıskandırın bakalım:)))
    Çok güzelmiş, çoook!
    Bu arada karakalem çalışması başlangıç için gayet güzel, devam et, bırakma peşini...
    Bilgecike geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  2. bilgeye büyük geçmiş olsun canım.kışın tadı kar olmadann çıkmıyor değilmi .hafta sonu burayada yağdı ama çok değil.bizim arkadaki komşunun bahçesinde var biraz.rana efnan çıkmak istiyor ama ben temkinli yaklaşıyorum tabi. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Evden kar manzarasını bir bardak çay eşliğinde izlemek güzel ama sabah işe nasıl geldiğimi düşününce sanırım sevmiyorum kar yağışını:(((

    YanıtlaSil
  4. Nataliciğim kıskanma bak dün yağmış galiba sizde:)) İyi olacak değil mi, bırakmayacağım peşini bakalım nerelere sürükleyecek beni:))

    YanıtlaSil
  5. Mihrimah sağol canım, şuaralar gece balgam kusma faslındayız ama daha iyi gibi. Ben de korkudan izin vermiyorum karla oynamasına, içi gidiyor ama ne yapalım hastalık çok fena

    YanıtlaSil
  6. Noblesse tahmin edebiliyorum, benim ofis eve yakın ama ben de zorlanıyorum gelip giderken

    YanıtlaSil

Yorum Gönder