RAHAT DURMADIM

Küvet olsa kendimi ebrulayacağım ya hani, o sebepten herşeyi atıyorum ya teknenin içine. Yine rahat durmadım. Bu maskı hafta sonu almıştım, küçük bir hesap hatası yapmışım, maskın eni tekneye büyük geldi:))
Birkaç kez batırıp çıkarttım, sonuç böyle oldu. Daha sade bir maskta, daha güzel olabilir belki ama bu halinide sevdim. (kendim yaptım ya sevmemek olmaz)

Bu sabah garip bir aile olduğumuzu düşündüm. Sabaha karşı 5:30 sularında kalkan, deli gibi evin içinde koşturan, bununla yetinmeyip bulduğu herşeyi parkelerin üstünde yuvarlayan bir kedim var. Uyanınca Hadise şarkıları açtırıp, zorla dans ettiren ve okula hep geç giden bir kızım, çamaşır makinasının önünde, makina çalışırken transa geçen bir kocam var. Beni sorarsanız rüyamda dişçi koltuğuyla cebelleşiyorum, eh bu durumda en masumları benim sanırım:))
Bir de soğuk, sormayın sabahki ısı -12, lahana şeklinde dolaşıyoruz, karı o kadar seven kızım bile, dışarı çıkınca" ufff yine kar , yine kar" diyor:))
Hepinize güzel ve sıcak bir hafta sonu diliyorum.

Yorumlar

  1. Sabah sabah güldürdün beni ev hallerinizle, hakikaten de görmeye değermiş haliniz, nsan neşeleniverir sizi seyretse:)))
    Bu arada diş meselesi biraz sıkıntılıdır ama hep herşey bittikten sonrasını düşünmek lazım, oh be! deniyor;)

    YanıtlaSil
  2. Güzelmiş ev hali: )
    Mask da güzel olmuş: )

    YanıtlaSil
  3. mask çok farklı olmuş bu haliyle ellerine sağlık.her ev de biraz gariplikler vardır canım sevgiler

    YanıtlaSil
  4. maskı çok sevdim ve yeni çalışmaları heyecanla bekler oldum.Ev ahalisinin durumuna güldüm vallahi:)))

    YanıtlaSil
  5. İlahi Sevda güldürdün beni. Değişik olmuş. Ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  6. Bir an dışına çıkıp bakmışsın sabah koşturmacanıza ne güzeldir o anı hissetmek, ben de sık sık yaparım bunu sanki o eve ait değilmişim gibi dışını çıkarım anın, özellikle bayramlar da çoluk çocuk doluşmuşken eve, herkes bir ağızdan biri ile konuşurken ben tüm konuşulanları duymaktan ziyade seyrederim ve de o el kol hareketlerinden hararetli konuşmalardan zevk alırım. Hadi son bir itiraf daha yapayım, benim huy kocanınkine benziyor o makina beni de büyülüyor yaaa hatta cam kapak bulaşık makinası bulsam alacağım o daha da zevkli olur diye düşünüyorum ve hep merak ediyoru, ama zararsızımdır yaaa:)))

    YanıtlaSil
  7. Nataliciğim oh be diyeceğim zamanları iple çekiyorum:))

    YanıtlaSil
  8. Annemahsustan, teşekkür ederim:))

    YanıtlaSil
  9. Mihrimah vardır değil mi, bir biz değilizdir garip olan, maskı bir arkadaşım çok beğendi, ona verdim duvarını süslüyor şimdi

    YanıtlaSil
  10. Noblesse teşekkür ederim, beğenmen ne güzel, ben de bekliyorum bakalım neler çıkacak:))

    YanıtlaSil
  11. Dileğim ne güzel gülmüşsün canım benim

    YanıtlaSil
  12. Fiammacığım sen çok yaşa emi, Kocam bayıldı yorumuna, tek olmadığına pek sevindi, gerçi evde Tarçın da ona eşlik ediyor çamaşır makinası seyrinde. Cam kapaklı bulaşık makinası fikrine de bayıldı, onların seminerlerde bazen oluyormuş, nasıl keyif anlatamam dedi:))) ve son olarak o da zararsız olduğuna karar verdi:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder