TATİL

Cuma günü heyecanla gittim okula. Kızım karnesini aldı, çok sevindi. Kızlara pembe, oğlanlara mavi karne hazırlamışlar, içinde de çocuk gelişimiyle ilgili standart bir yazı, çaktırmadan baktım hepsinde aynı yazılı kağıt, neyse Allah'tan kızım okuma yazma bilmiyor da, elinde karnesi pek mutlu oldu:))
Hemen eczanede aldık soluğu, kulakları deldirmek için. Önce küpeleri seçti," kırmızı olsun" dedi ve kulakları delinirken gözünü bile kırpmadı. Ben şaşkın, o "çok cesurum, ah bile demedim" diyerek çıktık eczaneden. Bu arada eczacı teyzesi ücret almadı, karne hediyem olsun dedi.
Cumartesi kursa gittik, Bilge seramik dersine, ben karakaleme girdim. Çok yoğun bir gündü, aslında kendimi tam veremedim. Natürmort çizmeye devam ettik, masada bir de gaz lambası vardı, ben onu görmeyecek şekilde oturdum:)) Ayrıca tuale de aktardık, haftaya yağlı boya başlayacak, ama ben bir sonraki derse katılacağım. Bilge'yle İstanbul' a gidiyoruz çarşamba sabahı, bir hafta kalacağız. Annem de geliyor, kızkardeşte buluşacağız.
Pazar günü bütün gün evdeydik. Bilge uflayıp pufaldı, "ben çok sıkılıyorum bir kardeş mi yapsanız bana acaba" diyip durdu, araştırmalarım devam ediyor, kızın aklına kim soktu bu fikri bulacağım:)) Yemekleri sevgili Kocam yaptı, Bilge'yle halay çekmek dahil, o ilgilendi. Ben de popomu yapıştırıp koltuğa bütün gün kitap okudum. Bir ara kalkıp mısır patlattım, onun dışında hep okudum. Cumartesi akşamı da "Bir Zamanlar Anadoluda" filmini izledik Kocamla. Kocam çok beğendi, ben arada uyuklamışım, gündüz vakti kendi başıma, çok sıcak olmayan bir ortamda, bir kere daha izlemeye karar verdim:))
Bugün ilk dişçi randevum var, akşam altıya verdiler randevuyu , "yatıya kalmayım "dedim ama en uygun saat oymuş. Kızım götürecek beni, elimden tutup cesaret verecekmiş:(((
Hepimize güzel bir hafta diliyorum...

Yorumlar

  1. Ne güzel sunmuşlar yaa karneyi bayıldım. Cesur Bilgeciğimin ilk karnesi bu, hep yıldızlı karneler getirsin inşallah Sevdacığım. Bol bol dinlenmeyi de küpeyi de haketmiş.

    YanıtlaSil
  2. İyi tatiller diliyorum her ikinizede. Eeee artık Bilgenin okulu tatil olduya sende tatildesin demektir. Dersler, ödevler diğer sömestreye. Öptüm sizleri.

    YanıtlaSil
  3. iyi tatiller ikinize de..aferin Bilge'ye şimdiden çok cesur.İnşallah hep böyle cesur olur ,hayata karşı...Ailecek yeteneklisiniz canım benim,karakalem ,seramik .Özendim anne-kız size :)

    YanıtlaSil
  4. Bilgeciğimi güzel karnesi için tebrik ediyorum . küpeleride çok yakışmış aferin ona :)

    YanıtlaSil
  5. küpeleriniz hayırlı olsun canım.karnenizde pek güzelmiş ayrıca.sağlıkla sıhhatle gidip dönün istanbula .ailenize sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Fiammacığım canım ne güzel sözler bunlar teşekkür ediyoruz.

    YanıtlaSil
  7. Dilekciğim sağol canım, bir hafta keyif yapalım şöyle değil mi:))

    YanıtlaSil
  8. Düşlerimden İnciler çok teşekkürler güzel sözlerin için, takılıyoruz işte kızımla ufaktan ufaktan.))

    YanıtlaSil
  9. Nesrinciğim sağol canım, herkese gösteriyor küpelerini, tanıdık tanımadık fark etmiyor onun için:))

    YanıtlaSil
  10. Mihrimah çok teşekkür ediyorum, ietirim selamlarını, öpüyorum

    YanıtlaSil
  11. Bilgecim başarılarının devamını diliyorum. Küpe konusundaki cesaretinden ötürü tebrik ediyorum ve annene dişçi koltuğunda cesaret vereceğinden eminim.
    İstanbul'da görüşmek ümidi ile...

    YanıtlaSil
  12. eczaneden aldığınız küpeler normal olarak eczande satılıyormu

    YanıtlaSil
  13. ay iyiki bir kulat deldirmizsiniz varya

    YanıtlaSil

Yorum Gönder