YILI UĞURLADIK

Yeni yıla annem, teyzemler ve kuzenlerle girdik. Nerdeyse yılda bir defa görüşüp, "niye görüşmüyoruz, sık görüşelim" diyip, senenin sonunu buluyoruz. Bilge muradına erdi, yılbaşı gecesi teyzemlerde kaldı. Durumdan çok memnun kalan ev sahibeleri, Bilge'yle tatil planları yapmaya başladı:)) Annem iki gündür bende, dikiş dersleri veriyor bana:)) Bugün yarın kaçar Antalya' ya, birazcık güneş görsün "ah Antalya" diyor da başka birşey demiyor. Bugün birlikte anne çocuk sağlığı kursumun son dersine gidip, sertifikamı alacağım, şimdilik kaçıyorum...

Yorumlar

  1. Yeni yıl için benim açımdan geç alınmış kararlarımdan biridir dikiş makinesi almak ve annem gibi usta bir terziyi elimden kaçırmadan bedava bilgiden faydalanmak.
    Yalnız değilmişim: ))

    YanıtlaSil
  2. Herşeyi bir çırpıda ne güzel anlatmışsın...
    Güzel günleriniz olsun:)

    YanıtlaSil
  3. dikiş kursu bana çok uzak çooook :)

    YanıtlaSil
  4. annemahsustan, kesinlikle hemen öğren dikiş makinasına üç yıl bakıp sinir olursun:))

    YanıtlaSil
  5. Natali o kadar acele yazdım ki bu yazıyı, kursa yetişeceğim diye, güzel dileklerin için sağol canım:))

    YanıtlaSil
  6. Nilhan kesin etrafında dikiş bilen birileri vardır o zaman valla bizim yırtığımızı söküğümüzü dikecek benden başka kimse yok, o yüzden öğrenmek farz oldu:)))

    YanıtlaSil
  7. öğrenmek istemek öğrenmenin yarısıdır. Kurcala makinayı kurcalamaktan korkma düz kumaş üstünde dene bütün özelliklerini. Ben komik ama çalışırken onca işimin arasında dikiş makinası kursuna gitmiştim hem de 1 hafta. Sonra ne kaldı dersen hiç bir şey, makinayı yıllarca açmadım ma kurcalama huyu bana çok şey öğretti. Bir de severek izlediim dikiş dersi bloğu var benim listeme bak çok güzel bilgiler paylaşıyor can.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder