HAFTA SONU VE MİM

Hafta sonu kursa gittik, ardından prova için dişçiye.Bu arada dişlerimi yaptırmaya başladığımdan beri yemeden içmeden kesildiğim için, 2 kilo verdim. Bu iş uzarsa dal gibi olabilirim. ( ama uzamasın ben boğazımı tutarım) Pazar günü bu kitabı okudum. Yekta Kopan' ın okuduğum ilk kitabı. Oturdum okumaya başladım ve bitiverdi. Ayrıntıları sonra yazarım.

Kendime Füruzan' ın Öykülerinin ve romanlarının olduğu bu kitabı hediyeyi ettim. Dost tavsiyesiydi. Keyifle başladım okumaya.


Bere örme işi beni baya sardı, bu bereyi de hafta sonu başladım ve bitirdim. Kızım beni dişçiye götürmekten şikayetçi "kendin git "diye tutturuyor, sonra binbir nazla kabul ediyor. Bu sabah keyifle gitti okula, çok özlemiş. Ben de randevularımı sabaha aldım, çekmeyeceğim nazını nankör evlat:))

Geleyim mime. Leylak Dalı yollamış bu mimi. Onun sayfasında okurken, pek bir keyifle kakara kikiri okumuştum, sonunda adımı görünce bir "amanın" dedim. Hafta sonu bolca düşündüm başlayım bakalım yazmaya:))


* Sence anlamlı bir söz?
Çınar Ağacı filminde duymuştum ve çok beğenmiştim. "Ağaca balta vurmuşlar, sapı bedenimdendir demiş" beni çok etkilemişti bu söz.

* Makyajda olmazsa olmazın?
Aslında ben makyaj yapmaya hep üşenen bir insan oldum, ama rimel sürmeyi severim, hele bir de kirpikleri uzatanlar varya, baylıyorum onlara.

*Uyguladığın güzellik tüyosu nedir?

Malesef böyle bir tüyom yok, ama birisinden duymuştum yatmadan önce zeytinyağını yüzüne sürüyosun, sabah Hacı Şakir sabunla yıkıyorsun yumuşacık oluyor cildin, tabi ben üşendiğim için arada sırada yapıyorum:))

*En sevdiğin çiçek?

Çiçeklerin hepsine bayılırım, bu soruyu düşünürken sevmediğim bir çiçek var mı diye düşündüm, sardunyayı pek sevmem onun dışında hayran hayran seyrettiğim manolya ağacının çiçeğidir.

*Nefret ettiğin birşey?

Çok şey sıralayabilirim ama gereksiz gevezeleri sevmiyorum, dinleyemiyorum:((

*En çok sevdiğin iltifat?

Ürettiklerime bakıp "vav sen mi yaptın sahiden" dediklerinde popom tavan yapıyor:))

*Favori kitabın?

Orianna Fallaci ' nin "Bir İnsan " kitabına bayılırım. Yılda en fazla bir kez gördüğüm dayım bu kitabı bulamadığımı tesadüfen öğrenipyıllar önce bana yollamıştı. Çok güzel ve etkileyici bir kitaptır, dönem dönem o kadar çok okudum ki, kapağı yıprandığı için ciltlettirdim.

*Sana görünüş olarak yakın bulduğun ünlü?

Yok valla öyle biri düşündüm taşındım, kıyasladım, yok:))

*Herkesin beğendiği ama senin sevmediğin bir ürün?

Fondoten ay ne sinir bişiydir o hiç kullanamam, kulanmayacağımda:))

*Şuan en çok almak istediğin kozmetik ürünü?

Kozmetikle aram olmadığı az çok anlaşılmıştır sanırım, ama parfüm almaya bayılırım. Tek bir kokuya da takılmam, farklı kokular denemeyi severim. Şişe şişe parfümlerim olsun isterim.


Mim amacına ulaştı mı bilemiyorum, ama bendeki cevaplar böyle. Kısıtlama yapmak istemiyorum, yazmak isteyen arkadaşlar yazsınlar diyerek, "2 saat birşey yemeyeceksin" yasağımın bitmesini bekliyorum, midem guruldayarak:))

Yorumlar

  1. canım umarım diş problemlerinden en kısa zamanda kurtulursun.şapka çok güzel olmuş..ellerine sağlık.iyi günlerde kullanasın

    YanıtlaSil
  2. Oh be biz mim'i yaptık sıramızı savdık ne güzel demi..

    YanıtlaSil
  3. Parfüm merakını bilmiyordum bak.
    İşe yarıyor bu mimler demek ki??

    YanıtlaSil
  4. Mihrimah, canım teşekkür ederim, çok sıkıntılı bir şey ama bitince kocaman bir ohhh diyeceğim

    YanıtlaSil
  5. Şenizciğim evet ya gerildim valla yazarken:))

    YanıtlaSil
  6. Tülin Ablam demek ki hiç bahsi geçmemiş, parfüm delisiyim diyebilirim:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder