ÖRDÜKLERİM

İstanbul' da bolca örgü ördüm demiştim ya, bugün onları koyayım dedim. Elimde yetişkin olmadığı için Bilge modellik yaptı, idare edin artık:))
Bu modelden annem herşeyi yapıyor, yelek, kazak yapmışlığı var. Gerçi benim modeli idrak etmem biraz zaman aldı, ördüm söktüm derken bereyi tamamladım.
Çabuk ilerliyor, bir günde bitti:))
BağlantıBu modeli Nazan' da görmüştüm, (sökülerek yapılan), anneme gösterdim. Önüne burgu koyalım dedi.
Ehh koyalım dedim. Bu modeli de örmesi çok kolay
Bir günde iki tane rahat yapılır, tabi popoyu koltuktan kaldırmamak şartıyla:))
En çok bu bereyi sevdim, aynı model ama ben ponpon da istiyoum dedim.
Annem dalga geçti, yaşına bir bak dedi. Hiç etkilenmedim, kondurdum ponponlarımı:)
Bu arada aynı modelden bir tane daha ördüm, o hediye gitti. Ayrıca sevgili Kocamada bir atkı ördüm, annemde bere ördü. Pek sevindi, ortalık buz gibi, çok isabetli oldu. O ereken çıktı fotoğraf çekemedim. Siyah kalın ipten selanik ördüm, yumuşacık oldu.
Bugün arkadaşlarla öreceğiz bu modellerden, onlara yapılışını göstereceğim.
Dün dişlerim için kliniğe gittim sabah erkenden. Önce sağ tarafla başlayalım dedi doktor dayanırsan sol tarafıda yaparız... Dayandım dayanmasına ama iki tarafımın uyuşukluğu saatler sonra geçti. Akşam üstü tekrar gidip geçici dişlerimi taktırdım, umarım yutmam (herkesin başına geliyormuş ya) bugün daha rahatım. Bu arada karın beni takip ettiği konusu kanıtlanmış oldu, akşam kar yağmış ortalık bembeyaz:(((

Yorumlar

  1. canım ellerine sağlık hepside çok güzel olmuş.kendine örmüş olduğun şapka ponponlu olduğu için daha güzellll.sevgiler

    YanıtlaSil
  2. ellerine sağlık, çok güzel olmuşlar hepsi, Bige'de iyi modellik yapmış:))))

    YanıtlaSil
  3. Çok şık olmuş hepsi. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Parmaklarımızın arasındaki bereketi duayla yakalamak, sevginin hoşgörünün yolunu duayla aydınlatmak, bağışlanmış olmanın tadına duayla ermek. Bir cennet temennisi. Bir huzur beklentisi. Bir gözyaşı serpintisi. MEVLİT KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.

    YanıtlaSil
  5. Bereler harika olmuş..çokda yakışmışlar...

    YanıtlaSil
  6. Yerim ben o mankenin kaşını gözünü bakışını gülüşünü duruşunu, vallahi berelere bakamadım Bilgeyi gözümle sevmekten:))
    Bir daha manken kullanacaksan benim gibi yap: http://fiammaninguncesi.blogspot.com/2010/11/boyunluklu-sapka.html

    Sular seller gibi geçsin dişcide geçireceğin günlerin inşallah. Gelelim berelere harika olmuş ek kısım daha bir afilli durmuş ve tabii ki ponpon olmalı senin neyin eksik ki:))Ben bu berelerde seri ğretime geçtim bir de isim buldum menopoz beresi:)) Kar gerçekten seni takip ediyor ama bu yıl Ankara bizi solladı soğuk açısından, düşüncesi bile üşütüyor eksi 20ler. geçen 2 yıl ben anemi yüzünden yazın bile üşüyordum bu yıl sevindim ki bu karda test edip üşümüyorum demek ki iyileşiyorum da:))

    YanıtlaSil
  7. Hayatım iyi ki örgü bilmiyorsun, ya bilseydin ne olurmuş. Pek güzel olmuş ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  8. Bige den iyi manken mi olur canım?
    Hayırlı kandiller size.

    YanıtlaSil
  9. Sevdacığım ör-sök berenin önündeki kısmı çok beğendim.Farklı bir hava vermiş bereye.Bende öyle bir deneyeyim.Ama ilk bere hepsinden güzel, o örnek çok eski ama çok güzel bir örnektir.Heryere yakışır, berede de çok güzel durmuş..Güzel mankenimize ise laf yok..

    YanıtlaSil
  10. Görmeyeli nasıl güzelleşmiş prenses. Ama ben, bir önceki postta anne kız resimlerinize bayıldım. Aman nazarlar değmesin size. Çok özledim sizi çok. Bu arada ben Ada'yı Bilgeye benzetmeye başladım Sevda. Umarım Bilge ablası gibi tatlı bir kız olur o da

    YanıtlaSil
  11. ellerinize sağlık çok sık ve güzelller.

    YanıtlaSil
  12. Mihrimah teşekkür ederim, güzel olmuş değil mi ponpon:))

    YanıtlaSil
  13. Noblesse teşekkür ederim, beğendiğinize sevindim

    YanıtlaSil
  14. Annemahsustan, teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  15. Elif Hatice çok teşekkürler, beğenmeniz ne güzel

    YanıtlaSil
  16. Fiammacığım berenin adını ben de herkese menepoz beresi diyorum okumuştum sende, çok doğru bir isim olmuş. Canım dişçi randevuları iyi gidiyor düşündüğümden daha iyi. Getirdik kızımla karıda, hava güzel olsaydı görüşmeyi çok istiyordum bir daha baharda geleceğim inşallah görüşürüz.

    YanıtlaSil
  17. Dilekciğim sağol canım, benim örgüm bu kadar valla fazlası yok:))

    YanıtlaSil
  18. Tülin ablacığım sağol canım

    YanıtlaSil
  19. Nazancığım annemin buluşu o nerde ben de o yetenek ama güzel duruyor. İlk modeli çok sevdim örmesi de kolay.

    YanıtlaSil
  20. Umucuğum merak ediyordum sizi, canım ya fotoğraftaki kız kardeşim, çok benzeriz birbirimize ama o benden bir on kilo eksik:))Okuyunca nasıl sevinecek, Bilge'yle aralarında süper bir ilşki var.

    YanıtlaSil
  21. Serap asya teşekkür ederim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder