VELİ TOPLANTISI

Bilge'nin okulunda bu sabah veli toplantısı vardı. Toplandık tüm veliler, heyecanla öğretmenimizi dinledik. Biz toplantıdayken çocuklar bize "sevgililer günü hediyesi" yaptılar.

Öğretmenimiz çocuklarımızın sorunsuz, güzel çocuklar olduğunu bu yüzden çok mutlu olmamız gerektiğini söyledi. Bilge için "o bir lokomotif, arkadaşlarına çok iyi bir örnek "dedi. Aman nasıl sevindim anlatamam. Ağzım kulaklarıma fiyonk, hediyemi aldım, güle oynaya ofise geldim. Kar yağıyor sabahtan beri, sokaklar boş. Kahvemi aldım elime etrafı seyrediyorum. Dün son gidişimdir diye düşündüğüm dişçi randevum, malesef sonlanmadı. Sağ köprüm cuk diye oturdu yerine ama sol yanım, dertli yanım olmadı. Ben oldu sanmıştım ama doktor "bu içime sinmedi, tekrar ölçü alalım" dedi. "Ne yapalım geç olsun güç olmasın" dedim, çıktım klinikten. Kar yağışı iyice hızlandı, pazar günü izleyemediğim "Behzat Ç." yi izleyim, sonrada kızımı almaya giderim.





Yorumlar

  1. aferin Bilge 'ye zaten çok tatlı ve zeki bir kız :) geçmiş olsun tekrardan umarım en kısa zamanda biter bu dişçi ziyareti :)

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel bir hediye, anasının kızı vallahi nasıl da yapmış o gülü:)) fiyonk olmakta haklısın can Allah nazarlardan korusun onu:))

    YanıtlaSil
  3. Nesrinciğim sağol canım ve kocaman amiiin diyorum çabuk bitsin lütfen:))

    YanıtlaSil
  4. Fiammacığım amin canım, çok güzel yapmış değil mi gülü:))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder