KAÇAK BAHAR

 Bugün Bahar kızımız firarda, anladığım kadarıyla üç beş gün sürecek bu firar. Klasik bir İngiltere havası var buralarda, öğğğ dedirtiyor insana. Sabah yeni saat uygulamasına alışamayan bünyelerimizi yataktan kazıyıp, Bilge'yi okula bıraktım. Okulun bahçesine girerken, içinde iki hanımın  olduğu bir jip girdi içeriye. Araba siyah ve o kadar kirli ki. Arkamdan gelen hanımlar topluluğu başladılar söylenmeye. "İnsan şu arabaya bi su tutar, olmadı bi bezle siliverir, bi de kadın olacak "diye:))
Ne fena kadın olmak, kadınsan pis olamazsın, illa ak pak olup, ak pak yapacaksın.Ya belki kadının vakti olmadı, belki canı istemedi, beyaz araba almak aklına gelmedi ya da yağmura güvendi, olamaz mı yani?
 Bugün yağmur yağarsa oturup yağmurla ağlayacağım. Zira kendimi ite kaka iki gündür cam silmiştim:(((
Ebru denemelerim devam ediyor, boyaları anlama çabasındayım hala, hava kabarcığı oluşturmamayı başarmış olmanın keyfi var ama boyalar hala akıyor:)) Onun da üstesinden gelirim herhalde diye temenni ediyorum.
"Her Temas İz Bırakır" ı okuyorum, soğuk Ankara sokaklarında Behzat başkomiserimle katillerin peşindeyiz.
Bahar kızımız görenler tadını çıkartsın, bizden de selam söylesinler...

Yorumlar

  1. Buralarda arasıra görüyoruz, kimi zaman oyun oynuyor bulutlarla bir saklanıyor bir çıkıyor ama çok şükür ingiltere'nin puslu karanlık havası gibi değil buralar :)
    Ebrular çok güzel görünüyor, kolay gibi görünsede çok zor ama çokda güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filiz bu sabah bize ufaktan bir cee yapıp kaçtı, kesin sizin oralarda:))

      Sil
  2. Bahar burda :)) Sizi bekliyor.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Senin o güzelim bahçen dururken, Fethiye' nin o güzel denizi elbette bozkırda takılmayacak hatun değil mi:)) Bu sene gelmeyi çok istiyorum, umarım olur, sevgiler

      Sil

Yorum Gönder