ŞİKAYET ETMİYORUM

Malum bahar özlemiyle yanıp tutuşmaktayım. Hava da bana inat, sisli puslu ve yağmurlu.Olsun ne yapalım nasıl olsa gelecek bahar. Ben de polimer killerimle çiçekler yapar, boynuma asarım:)) Hatta yetinmem "bunlardan renk renk yapayım" diye defterime notlar düşerim. Zencefilli limon kabuklu ( yeni keşfettim) çayımın dibine vurup Mine Söğüt'ün" Deli Kadın Hikayeleri" ne tutunurum. Hatta araya Mark Twain' dan "Adem'le Havva' nın Güncesi" ni ve Kafka' nın" Dönüşüm" ünü de sıkıştırırım. Sonra film izlemeye niyetlenip, tavuk formunda uyuya kalırım. Galeri gezme planları yapıp, planlarımı suya düşüren arkadaş çocuklarına bakarım. Bugünlerde böyleyim, yok yok şikayet etmiyorum, sahiden. Sadece kendimi inandırmaya çalışıyorum, o kadar:)))

Yorumlar

  1. Tam bir bahar kolyesi olmuş, çok sevdim :)

    YanıtlaSil
  2. Sevdacığım maalesef hayat bir kısır döngü değil mi? Hepimiz aynı şeyleri düşünüp aynı şeyleri yaşıyoruz. Hemde hergün. Ama bunu böyle düşünürsek ve hep bu düşüncelerle kendimizi şişirmeye devam edersek hayatımız daha da sevimsizleşiyor. Kendi adıma öyle. O yüzden hayatımda sevimli şeyler bularak kendimi eğlendirmeye gayret ediyorum. Öptüm seni sevgiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de öyle düşünüyorum ama bazen bu bana saftirik Polyanna olduğumu düşündürüyor:))

      Sil
  3. çok güzel olmuş, çok haklısın, bahar gibi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. beğenmeniz ne güzel, çok mutlu oluyorum böyle söylediğinizde:))

      Sil
  4. Gelmek bilemedi bu bahar bir türlü. Ama az kaldı.
    Senin en azından planların var. benim plan yapacak günüm bile yok. 4 duvar arasındaym. bahar gelse neyime?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay öyle deme, bahar gelince kıpır kıpır olursun, yıkarsın duvarları:)) gelsin artık nolur bahar

      Sil
  5. Ah be şekerim, bahar beklerken Dönüşüm okunur mu :))
    Bahar, bahar, bahar diye sloganlar atıp, temizliğimi bile yaptım, çok yorulup hasta bile oldum, gelmiyor alçak.
    Ama eskiden bu aylarda daha bahar gelmezdi. Nisan'da kar yağdığını hatırlarım. Gençliğimdeki kışları biz unuttuk, sizler bilmiyorsunuz, o yüzden sabırsızlık ediyoruz galiba.
    Ama sen kolyenle baharı getirmişsin, ne güzel olmuş, cıvıl cıvıl, sen geliştirirsin daha bunu, biz de bayıla bayıla izleriz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okudum bitti, gerçi gözümü kapayınca hamam böceği olmuş Gregor'u görüyorum hep:))Temizlik neyim yapmadım, yapacak halim yok valla. Kafamda bir sürü fikir fink atıyor beni izlemeye devam edin:))

      Sil
  6. Yok yok bu totem tutacak, bahar gelecek, iğne oyası gibi olmuş kolye ellerine emeklerine sağlık, bence devam et ki bir an önce ağaçlar çiçeklensin. Bu gün hava çooook soğuktu ama yüreğim sıcacıktı vee keşke havalar biraz daha insaflı olsaydı demedim değil.

    YanıtlaSil
  7. Tutarmı Fiammacığım tutar mı tutar tutar umarım, günlerdir güneş görmüyorum, bu da yansıya ruh halime ne yapayım.

    YanıtlaSil
  8. Kolya bana biraz sonbaharı hatırlattı Sevda.Şöyle canlı sarılar, turuncular illaki de kırmızılar olacak ki.Ben kolye yapamıyorum, örgü iplerimin arasında geziniyorum.Şikayet etme kısmının üstüne geçtim, saldım çayıra hesabı, kendimi kitaplara verdim.Yorgunluk had safhada, erkenden uyuyorum.Gelmeyen baharın yorgunluğunu yaşıyorum.Neyse gelecek nasılsa..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder