YENİ KOLYEM

Dün  ebru yaparken elimde kalan biraz ipeği de boyadım. Bu sabah erkenden gitti ofistekiler, kaldım tek başıma .Hemen açtım Leman Sam' ın son cd'sini, aldım elime killerimi , o söyledi ben yaptım. Arada  çalan telefonlara cevap verdim, sonra yaptıklarımı fırınladım. Bilge'yi okuldan almama az kaldı ama dayanamadım, bu kolyeyi yapıverdim:))
Bugünlerde yeni bir alışkanlığımız çıktı ortaya. Bilge her gün sabah karşı elinde yastık yanımıza gelip yatıyor. Ne oldu diyorum, "hiiiç burada yatayım dedim " diyor. Odasında yatmaktan korkuyor mu acaba, akşam gurur yapıp sabah karşı mı geliyor diye düşündüm ama "yooo korkmuyorum "dedi. Sevgili Kocam" rahat bırak çocuğu, şurda iki sene sonra yalvarsak gelmez yanımıza "dedi. Bilge gelince Tarçın durur mu, o da yanımızda, dört kişi uyanıyoruz:)) Bana da tadını çıkartmak kalıyor...
Bugün veteriner randevumuz var. Tarçın hanım aşılarını olacak. Miyavlaya miyavlaya gider geliriz artık.

Yorumlar

  1. ben bu kolyeyi çok sevdim ama
    çok seviyorum asimetrik şekilleri.

    YanıtlaSil
  2. Tarçının gazası mübarek olsun şekerim. Bizde hergün üç kişi uyanıyoruz. Eeeee malum benim oğlan koca dana (boy 1.75. kilo 85) olunca artık yanımıza sığmıyor he he. Kolye harika olmuş ellerine sağlık. Bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dilek sağ olasın canım, beğendiğine sevindim.

      Sil
  3. Ay yazmayı unutmuşum yataktan üç kişi derken Koca, ben ve madam yani oğlan yatağa sığmıyor demek istemiştim ayyyy.

    YanıtlaSil
  4. Harika olmuş ellerine sağlık can bayıldım. Sevda&Leman ortak çalışması...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder